Bagare och kock till Slice Pizza

Bagare och kock till Slice Pizza

Arbetsbeskrivning

Slice Pizza är den lokala kvarterskrogen som med sin egen moderna tolkning av klassiska Napolitansk pizza på kort tid fått rykte om sig att servera Luleås godaste pizzor. Slice erbjuder både take away och möjlighet att sitta ned i loungen med vännerna och dela några slice tillsammans med något gott i glaset. Under hösten 2020 inleds renoveringen av Slice nya restaurangdel för att där kunna ta emot uppemot 32 sittande gäster.

Vi som jobbar på Slice värnar om mathantverket, och tar inga genvägar. Exempelvis krossas tomaterna till såsen för hand och mozzarellan direktlevereras varje vecka från vår leverantör. Men, smaken är trots allt hjärtat i varje pizza, och det är här DU kommer in i bilden. Vår bagare eller kock. Vi söker en bagare eller kock som precis som oss, brinner för att leverera den absoluta bästa upplevelsen av att sätta tänderna en perfekt gräddad pizza.

Våra pizzor är eftertraktade och vi påbörjar nu renoveringen av en ytterligare restaurangdel för att möta våra kunders efterfrågan. I takt med utökningen av sittplatser utökar vi även personalstyrkan och öppettider.

Du som ska jobba med oss på Slice Pizza får gärna var lite av en nörd. Du har troligtvis grottat ned dig i någon av kategorierna genuint mathantverk, jäsprocesser, suröl, och kanske särskilt det napolitanska köket. Eller så överraskar du oss med något helt annat!

Slice erbjuder vedugnsbakade pizzor, och är lokaliserad i en före detta kyrkolokal på bostadsområdet Björkskatan i Luleå. Ugnen som är specialbeställd och tillverkad i Italien eldas endast med björkved. Temperaturen i ugnen är nästan 500 grader när pizzorna gräddas. För den som väntar medan pizzan gräddas, eller de som väljer att äta på plats kan vi med stolthet presentera ett brett och varierat dryckessortiment, den ena veckan är aldrig den andra lik. Hos oss finns öl (se untappd.com), alkoholfria alternativ samt viner som självklart valts att matcha menyns smakspegel.

Slice Pizza är syster med Slice Golf, en anläggning unik i sitt slag som erbjuder möjlighet för golfare att fortsätta utöva sporten även när utomhussäsongen i norr sagt stopp. Gillar vår nya medarbetare golf blir vi bara extra glada eftersom vi tillsammans med Slice Golf anordnar event av diverse slag både med och utan koppling till golf. Restauranglokalen och loungen är möjlig att abonnera för både företag och privata tillställningar och middagar och även vid de tillfällena är vi i behov av extra personal för servering och service.

Bagare/kock

Du som kommer att arbeta hos oss är gärna utbildad inom restaurang eller bageri med några års erfarenhet. Eller så är du en person om verkligen har matlagning som ett intresse och därför lagat en hel del mat, särskilt intressant om det är italienska smaker. Vi välkomnar att du är initiativrik och full av kreativitet för att hitta nya och smarta vägar att jobba, utveckla produkter och leverera mervärde till restaurangens gäster.

Restaurangen och vad menyn innehåller utvecklas i takt med att vi kan erbjuda mer sittplatser och att gällande restriktioner tillåter större sällskap. Du kommer att vara en viktig del av utvecklingen med innehåll och utbud. Vi erbjuder en arbetsplats med gott om plats för att testa och förverkliga idéer.

En av oss

Oavsett vilken roll du söker så är service och strävan efter att alltid leverera lite mer än det förväntade hos varje kund ett absolut måste. Ett leende och glatt hej är första och bästa starten! Kreativitet och ett uns nördighet för mat & dryck kommer att göra att du trivs med vårt gäng.

Vi är en liten arbetsplats där varje medarbetare är en viktig representant för verksamheten. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlighet.

Vi arbetar för ökad mångfald och jämställdhet i vår personalsammansättning och ser gärna både manliga och kvinnliga sökande till tjänsterna. Du behöver kunna prata flytande svenska.

Hur ansöker jag?

1. Ditt första steg nu är att vi länken skicka in ditt CV tillsammans med en presentation av dig som person och en beskrivning som speglar vad du har för utbildning och/eller erfarenheter som kommer väl till pass hos oss. Tala om varför vi ska anställa DIG helt enkelt!
2. Ditt nästa steg (om du inte redan gör det) är att gå in på våra sociala medier föra att gilla och följa @slice.pizza.lulea och @byhart_ab

Vi kommer där att göra inlägg för att hålla dig uppdaterad om hur vårt arbete och rekryteringsprocessen går.

Mer av det praktiska

Vi kommer löpande göra urval och kontakta sökanden, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi har redan valt modell för den här rekryteringen och kommer sköta den i samarbete med ByHart. Vi tar inte emot några ansökningar via e-post.

Anställningsform & tillträde: Tillsvidareanställning, heltid (100%). Provanställning kommer att tillämpas. Arbetstiderna kan komma att variera baserat på restaurangens öppettider, samt när event genomförs i samarbete med vår systerverksamhet Slice Golf. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Lönevillkor: Individuell lönesättning

Frågor eller funderingar?

Hör av dig till Simon Johansson på Slice Pizza för rollspecifika frågor:
Mobil: 070-630 75 55
E-post: info@slicegolf.se

Hör av dig till Lovisa Rosén på ByHart för frågor kring rekryteringsprocessen
Mobil: 070-536 95 42
E-post: lovisa.rosen@byhart.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ByHart AB
  • 2 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 18 november 2020
  • Ansök senast: 6 december 2020

Liknande jobb


Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024