OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Söker du ett kul jobb som bagare för våren/sommaren och vill jobba tillsammans med vårt glada bagarteam?
Nu drar snart den stora säsongen igång här på Gotland och vi söker därför en ny supertrevlig och duktig säsongsmedarbetare till vårt hantverksbageri på Gotland. Vi är ett av få bagerier som håller öppet hela året och vi är stolta över att kunna erbjuda glada och duktiga bagare möjligheter att jobba med det man brinner för hela året.
Vi bakar i Klintehamn och förser båda våra försäljningsställen i Visby och Klintehamn med fullsortiment på bageri/kondis. Dessutom bakar vi frukostbröd till flera av de stora hotellen i Visby.
Warfsholm Bageri är ett hantverksbageri som bakar på gotländskt mjöl från Labans Kvarn.
Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av yrket och har intresse för såväl bröd och bullar som tårtor och andra bakverk. Vi sätter hantverkskvalitet högt och använder företrädesvis lokala råvaror av högsta kvalitet. Hos oss bakas det tidiga morgnar för att förse alla våra kunder med färskt bröd till frukosten och det är viktigt att du är bekväm med att många arbetspass ligger under natten så att brödet är redo på morgonen.
Körkort är ett krav.
Tjänsten som säsongsbagare är initialt tänkt för perioden april-september, med möjligheter för förlängning.
Låter det som något du vill höra mer om? Hör av dig till vår bagerichef Kenna Brobeck på 070 845 41 72 (dagtid) eller maila oss på warfsholmbageri.klintehamn@gmail.com. Vi intervjuar och anställer fortlöpande.