OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Valhallabageriet är ett stabilt och väletablerat varumärke i bageribranschen. Vi är speciellt kända för våra fantastiska surdegsbröd och makalösa kardemummabullar. I slutet på augusti 2004 slogs porten till "det lilla kvartersbageriet" upp för allra första gången. För varje år som går växer och utvecklas vi på olika sätt. I dag har vi öppet 7 dagar i veckan 362 dagar om året. Varje dag bakar vi massor av härligheter till vår egen butik som ligger i direkt anslutning till bageriet. Förutom det, har vi även förmånen att få baka och leverera till några av Stockholms populäraste kaféer och restauranger, uppdrag som för oss värderas högt.
Vi jobbar hårt, har roligt och gottar oss i hur duktiga vi är. Vi som jobbar här har ett stort intresse för vårt arbete, vi är här för att vi vill och kan.
Inte alla klarar av att göra det vi gör. De som lyckas har inte bara lärt sig massor utan även gett sig själv en tungt vägande merit för framtiden. Du ska ha tillräckligt med erfarenhet och kunskap för att kunna arbeta självständigt. Du behöver ett stort självförtroende och du måste våga fråga.
Framförallt måste du ha ett stort intresse för att vilja lära dig, det krävs att du är uppmärksam. Du tycker att det är roligt att arbeta i ett högt och krävande tempo där du varje dag får möjligheten att briljera. Du vill känna att du behövs i teamet och att du gör stor nytta. Stationsarbete med ansvar:
Natt - Startar produktionen, bakar de första bröden för dagen
Tråget - Tråga/ väga och blanda degar
Ugn - Jäsning och avbakning (i stenugn)
Bordet - Uppslagning och hantering av olika typer av degar.
Söta degar - Mycket vetebröd, croissanter
Kondis - En del kakor, enklare kondisbitar