OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vallentuna Stenugnsbageri söker bagare!
Vi söker dig som är en riktigt brödentusiast och vill jobba med surdegar och stenugnsbakat bröd men även gelato och lite konditorivaror. Äkta intresse viktigt. Viljan att skapa Sveriges godaste och vackraste bröd och bullar dag efter dag är det som eftersträvas.
Tjänsten är på 75-100% beroende på vad vi kommer överens om.
Vi skulle behöva dig snarast.
Låter det intressant? Maila gärna och berätta om dig själv till, jobb@vallentunastenugnsbageri.se
Vi ser fram emot din ansökan.
Med vänlig hälsning Olof Jönsson.
Vill du veta mer?
Beskrivning av företaget
Vi är det lilla kvartetsbageriet som finns till för Vallentunaborna och Sollentunaborna. Vi gör allt från grunden. Använder oss inte av några mixer. Hjärtat i verksamheten är våra egna butiker. Vi vill att allt som lämnar vårt bageri skall visa på skickligt hantverk och att de som jobbat med produkterna älskar det de håller på med. Målet är också att alla som äter våra produkter ska tycka det är det bästa de någonsin ätit…
Beskrivning av arbetsuppgifter
Det är i första hand en bageritjänst där man bakar olika långjästa matbröd och bullar som innehåller surdeg. Allt vi gör slås upp för hand. När man är en i gänget här gör man alla olika arbetsuppgifter som hör bakandet till, trågning, uppslagning och avbakning och färdigställande av produkterna.
Trågningen innebär en hel del tunga lyft, så du måste vara beredd på att lyfta flera säckar mjöl om dagen.
All avbakning sker i stenugn med hjälp av en avsättare.
Det ingår även lite konditorarbete och vi tillverkar egen gelato, i detta arbete kan man också kan vara delaktig. Då hjälper man till med tillverkning av bitar och färdigställer tårtor.
Vi håller högt tempo så du måste ha "spring i benen" för att trivas.
Beskrivning av kvalifikationer
Vi söker dig som är en riktig brödentusiast och brinner för att jobba med surdegar och stenugnsbakat bröd. Äkta brödintresse viktigt. Viljan att skapa Sveriges godaste och vackraste bröd (och andra bakverk), dag efter dag är det som eftersträvas.
Du måste gilla högt tempo, vara stresstålig och kunna hålla ”många bollar i luften” samtidigt. Du måste ha en del förkunskaper inom bakning, men rätt handlag är det viktigaste!