OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Att det är människor som skapar Sjalsö Bageris framgång är ingen hemlighet. Brödet är grunden i vår verksamhet, men det är medarbetarnas engagemang, kunskap och omtanke som gör oss till dom vi är.
Själsö Bageri öppnade midsommarhelgen 2014.
Vi är ett modernt hantverksbageri som bakar stenugnsbakat surdegsbröd i vår stenugn. Alla våra bröd och bullar bakas på ekologiskt mjöl, på plats i Själsö Bageri strax norr om Visby.
Är du Bagare och vill tillbringa en sommarsäsongen i Visby?
Vi har nu börjat vår rekrytering till att ännu en sommar bygga upp ett fantastiskt team till vårt Bageri i Visby.
Teamet består idag av tre mycket rutinerade bagare och vi kommer att bygga på detta team för att kunna gå upp i produktion nu under sommaren.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men inget krav, utan kan även komma direkt från skolan och vara ny som bagare på marknaden.
Vi vill bygga ett team som brinner för de vi gör, för det är när vi älskar det vi gör vi också kan ge äkta omtanke och glädje till våra gäster.
Vi bakar året runt, vi har flera brödbilar runt om på ön och ett café i bageriet, vi är öppet året runt där sommaren är vår högsäsong. Vi ligger strax norr om Visby Flygplats beläget intill Själsö Hamn. Från bageriet har vi en fantastisk utsikt ut över havet och Själsö hamn. Vi erbjuder personalboende i anslutning till bageriet.
Vi värnar om vår miljö och våra medmänniskor. Vi känner stolthet för våra produkter vi levererar och brinner för att utvecklas och fortsätta utmana oss själva och den Svenska matkulturen.
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan snarast.