OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.
Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen
Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Då är det här jobbet för dig!
STF Grövelsjön Fjällstation är Svenska Turistföreningens sydligaste fjällanläggning, placerad i Dalarna på gränsen till Norge och Härjedalen. Den ursprungliga fjällstationen byggdes 1937, 816 m ö h, och har en vidunderlig utsikt över de Norska fjällen.
STF Grövelsjön har över 150 bäddar i 65 rum, restaurang med 150 sittplatser, butik och sportuthyrning samt Spa. I omgivningen finns ca. 3.000 bäddar på andra boendeanläggningar och i fritidshus. Fjällstationen är öppen året runt för logi och har för närvarande full service ca. 8 månader per år.
På Fjällstation är maten en stor del av gästernas upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat som lagas med kärlek och bra råvaror. Vilt, ekologiskt och närproducerat är självklara val för oss och vår restaurang är KRAV-certifierad.
Vid alla måltider serveras nybakat bröd och under hela dagen erbjuds kakor och bullar i vårt café.
Som bagare har du ansvar över att allt bröd håller en hög och jämn kvalitet. Din ambition ska vara att leverera det "lilla extra" och gärna överträffa gästens förväntan. Du är en del av arbetslaget i köket där alla har ett gemensamt ansvar för att hela måltiden och besöket i restaurangen blir en upplevelse.
Dina arbetsuppgifter kommer även innefatta förberedelser för frukost, förrätter och desserter.
Vi vill att du:
* har utbildning och yrkesvana som bagare.
* tycker om att skapa och har god känsla för smak, färg och form.
* är väl insatt i HACCP.
* är en person med hög arbetskapacitet och tycker om utmaningar som kräver snabba lösningar.
* har social kompetens, är serviceinriktad, tar ansvar och är punktlig.
* har stort ordningssinne och kan skapa struktur i både ditt eget och avdelningens arbete.
Bifoga ett personligt brev med CV och ange minst två referenser.
Lön enligt avtal med Hotell- och restaurangfacket.
Vi erbjuder personalboende i eget eller delat rum.
Tjänsten är en säsongsanställning. Arbetstid 100%.
Sommarsäsongen 2017 pågår den 10/6-24/9. Introduktion för alla medarbetare kommer att hållas i anslutning till säsongsstart.