OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas som bagare tillsammans med vårt glada bagarteam?
En av våra fyra helårsbagare lämnar ön för nya äventyr på fastlandet och vi söker därför en ny supertrevlig och duktig medarbetare till vårt hantverksbageri på Gotland. Vi är ett av få bagerier som håller öppet hela året och vi är stolta över att kunna erbjuda duktiga bagare anställning i ett riktigt året-runt-företag på ön.
Vi bakar i Klintehamn och förser båda våra försäljningsställen i Visby och Klintehamn med fullsortiment på bageri/kondis. Dessutom bakar vi frukostbröd till flera av de stora hotellen i Visby.
Warfsholm Bageri är ett hantverksbageri som bakar på gotländskt mjöl från Labans Kvarn.
Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av yrket och har intresse för såväl bröd och bullar som tårtor och andra bakverk. Vi sätter hantverkskvalitet högt och använder företrädesvis lokala råvaror av högsta kvalitet. Hos oss bakas det tidiga morgnar för att förse alla våra kunder med färskt bröd till frukosten och det är viktigt att du är bekväm med klassiska bagartider varvade med dagpass då och då.
Körkort är ett krav.
Tjänsten är ledig från mars och är en tillsvidareanställning på ca 80% med heltid under säsong. Önskas lägre sysselsättningsgrad kan det gå att få till enl. ök.
Låter det som något du vill höra mer om? Hör av dig till vår bagerichef Kenna Brobeck på 070 845 41 72 (dagtid) eller maila oss på warfsholmbageri.klintehamn@gmail.com. Vi intervjuar och anställer fortlöpande.