OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi behöver stärka upp vårt bageri med en ambitiös bagare eller bagarlärling som är i början av sin karriär och som vill utvecklas och lära sig allt om såväl matbröd, desserter som caféprodukter. Vårt bageri på Proviant Albano förser alla våra restauranger och kaféer med bröd och bakverk och vår cateringverksamhet med tårtor, desserter och mycket annat - från tidig morgon till ibland sen kväll.
På Proviant Albano är vi ett härligt köks- och bagerigäng och tillsammans med bageriansvarig och ytterligare en bagare samt ett köksteam om 6 kockar och två diskare kommer du få chans att både bidra och utvecklas i yrket.
Vi söker:
En ambitiös bagare eller bagarlärling som vill utvecklas inom yrket
Du älskar bröd, bakverk och hantverket
Du är en team-player
Du är noggrann och ansvarstagande
Du kan arbeta i högt tempo
Du behöver inte ha en massa erfarenhet men bör ha arbetat i ett bageri – viktigast är en ambition att utvecklas och lära dig
Vi erbjuder
En mycket trevlig arbetsplats med goda förutsättningar att lyckas på jobbet. Vi är ett glatt gäng som tillsammans levererar kundnytta varje dag på jobbet med gästen i fokus i allt vi gör. Vi arbetar med fyra grundvärderingar: God mat, fantastiskt värdskap, 100% hållbarhet (miljö, människor, ekonomi) och vår ambition är att vara en av branschens bästa arbetsplatser. Med rätt inställning kommer du skaffa dig en gedigen utbildning och utveckling inom yrket.
Arbetstiderna är varierande med både dag, kväll och helgpass.
Vi har kollektivavtal. Lön efter överenskommelse.
Startdatum: Augusti eller enligt överenskommelse