Bagare/Konditor

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Bagare och/eller konditor till vår restaurang. Tjänsten kommer vara en kombination av det och en del köksarbete då vi nu vill bygga ut vårt team ytterligare. Du ska vilja skapa något unikt, med hög kvalité där gästens upplevelse alltid är i centrum. Du ska brinna för skapandet, för att arbeta tillsammans med andra och för kreativitet i stunden.

Vi söker dig som har erfarenhet som bagare eller konditor och som vill utvecklas inom detta samtidigt som du vill bredda din kunskap inom kök. Vi har ett härligt team där samarbete och kreativitet värderas högt, vi vill lära och utmanas av varandra och därför vill vi komplettera med just din kunskap. Som del i vårt team kommer du arbeta i en inspirerande miljö, nära kollegor både i servering, på konferens och i reception. Du arbetar morgon, dag och kväll samt med servering i alla möjliga former, vår miljö innebär också att du arbetar i ett öppet kök.
Dina arbetsuppgifter är i första hand att skapa desserter, bröd, bakverk och alla andra rätter som är till glädje för våra gäster. Utöver detta ingår sedvanligt köksarbete med en naturlig ansvarsfördelning vad gäller köksekonomi.

Som person är du ansvarstagande, engagerad och positiv. Vi arbetar tillsammans och vi har alltid en struktur och plan för att kunna stå redo när våra gäster kommer till oss. Du behöver därför vara strukturerad, effektiv och noggrann i ditt arbete, när vi väl går in för service ska vi vara förberedda och enbart fokusera på att rätterna som går ut är precis så som vi vill ha dem.

Du är en proaktiv person som värderar kvalité i det vi gör och som känner en stolthet i varje produkt som vi serverar våra gäster. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Givet din specialkunskap är det viktigt att du är pedagogisk i din kommunikation, att du är duktig på att lära ut och att du är självgående och driven i ditt arbete.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning.

Kontaktpersoner på detta företaget

Micael Åman

Madeleine Eriksson
019 -15 69 12
Robert Grahn

Bianca Britten-Austin
1234
Ulrika Kjellgren
031-727 10 82
Jonas Franzén
0721 64 86 50
Sara Johansson

Helmut Schwabe
070-311 72 72
Lisa Darrell

Per-Gustaf Junger

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Elite Hotels Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Lön enligt överenskommelse
  • Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
  • Publicerat: 16 februari 2017

Besöksadress

Hälsingegatan 32, Stockholm
None

Postadress

Hälsingegatan 32
Stockholm, 10031

Liknande jobb


Vi söker sushikock/kokerska

19 september 2024

Kock sushi fusion

18 september 2024

18 september 2024

Sushikock/Specialkock sökes

Sushikock/Specialkock sökes

17 september 2024