OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Platsbeskrivning
Konditorn & Bagarn ligger i hjärtat av Hökarängen. Det är ett litet hantverksbageri med en butiks och cafédel. Vi tillverkar allt på plats av riktigt bra råvaror såsom matbröd, söta och kavlade degar, tårtor, bakverk, konfektyr, marmelader, saft, knäcke m.m. Allt bakas i stenugn
Företaget har nu funnits i 6 år, finns listat i White guide café och har fortsatt stora visioner för framtiden.
Vi behöver nu ytterligare en heltidsanställd bagare/konditor till vårt team.
Är du den vi söker?
- Du har ett par års erfarenhet från branschen. Inom både konditori och bageri
- Du har ett stort intresse för bakverk i toppklass, där KVALITET och hantverk är ledord.
- Du har sinne för ordning och reda, är en problemlösare med god planeringsförmåga samt kan sköta beställningar och ordrar.
- Du känner dig bekväm med att sköta en stor produktion på liten yta och du känner dig trygg i att ta eget ansvar och jobba självständigt.
- Du är kreativ och gillar skapande. Du har drivet och viljan att utveckla vårt
sortiment både inom bageri och konditori.
- Du har inget emot att varva tidiga morgnar med start kl 04 med sena eftermiddagar till kl 18, samt helgjobb varannan helg.
- Du ska vara stresstålig och kunna lägga i en extra växel under årets högsäsonger.
- Du har en riktig hög känsla för service och är en positiv, driven och GLAD lagspelare som är prestigelös och kan hugga i där det behövs.
- Du räds inte att hoppa in i butiken och hjälpa kunder, och lära dig brygga en god espresso.
Som anställd kommer du;
-Jobba som både bagare och konditor med ett brett sortiment helt efter säsong.
-Planera produktionen, samt hantera beställningar och leveranser.
-Hoppa in i butiken och hjälpa kunder.
-Vara en glad lagspelare i vårt team
Vi letar efter dig som är öppensinnad och känner motivation och glädje inför en händelserik framtid tillsammans med oss.
Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvård.
Omfattning/ varaktighet och tillträde
Heltid, start omgående eller enligt överenskommelse.
Innefattar varierad arbetstid. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag utgång. Ansök därför redan idag!
Ansökan
Maila din ansökan till jobba@konditornochbagarn.se Vi tar inte emot ansökningar på plats eller via telefon. (då vi helt enkelt inte hinner med) Sista ansökningsdag är den 24 Januari.
Kontaktperson Cajsa Lindberg.
#jobbjustnu
Varmt välkommen med din ansökan!