OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Luleås äldsta konditori söker en ny medarbetare till bageriet!
Den 1 april 1955 startade produktionen i nuvarande lokaler. Vi är ett härligt team som bakar, säljer, bereder, servar och inspirerar. Vi försöker behålla femtiotalskänslan i lokalerna, då våra lokaler förmodligen är bland de få i Sverige som är i original. I och med detta erbjuder vi så klart ett sortiment från denna era, varvat med lite modernare tänk – arrak, körsbär, banan, och ”glasskräm”, surdeg, räkor, ägg, ansjovis, mm. All produktion sker från grundråvaror, egen surdeg, handskalade räkor, mm.
Vi behöver bli en till i bageriet:
Vi söker dig som har tillräckligt mycket erfarenhet för att snabbt kunna hoppa in i rollen som självständig bagare hos oss. Du kommer att ha huvudansvaret för morgonbaket, sätta degar, baka ut, jäsa och baka av. Du kommer även att producera kakor, sockerkaka, fyllningar, wienerbröd, bakelser och tårtor.
Vem är du?
Du är utbildad och / eller har tillräcklig erfarenhet av yrket som bagare & konditor, med fokus på bageri. Du är ansvarstagande och kan hantera morgonstressen i bageriet då det är många bollar i luften. Du kan arbeta självständigt och kunna smälta in i ett nytt gäng med trevliga kollegor.
Om tjänsten:
Tjänsten är heltid 6 månader (provanställning) som därefter övergår i tillsvidareanställning.
Arbetstiderna är vardagar 05.00-13.00. Lördagarna turas vi om (ca 3h var tredje helg).
Vi har kollektivavtal och lönen är månadslön efter överenskommelse.
Ansökan skickas via E-post i första hand.
Tillträde:
Tidigast i december 2023, efter överenskommelse.