OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Newt food & bread (fd vurma) arbetar numera åt en mer hälsoinriktad profil, med fler råvaror som är ekologiska, glutenfria och laktosfria. Vi behöver dig som är sugen på att fortsätta med att utveckla vårt koncept.
Vi har gått från att vara ett cafe/bageri till att även bli en restaurang med alkoholtillstånd.
Vi har öppet 7-16. Maten och brödet vi serverar, lagas från grunden och allt andas hälsa. Menyn består av kött, fisk och en hel del grönsaker. Menyn
är väl genomarbetad och med bästa råvarorna.
Vi levererar bröd & bakverk till andra restauranger & caféer.
Vi skulle se framemot att få samarbeta med dig som har erfarenhet och älskar att få baka hälsosamt bröd och "nyttiga" bakverk,
Du jobbar ensam i bageriet men inte ensam på arbetsplatsen. Arbetstiderna är flexibla, men tidigast 5.30 och senast 22.00.
Du bör vara innovativ och nytänkande i den nya"hälsosamma kulturen" , då detta är en stor del av vårt varumärke. Vi vill att du kommer med egna idéer och har en egen drivkraft att utvecklas.
Vi vill att du har minst 5 års erfarenhet som bagare/ konditor.
Tjänsten innefattar allt som ingår inom bageri och konditori, men viktigt är att poängtera att vårt varumärke andas "hälsa", vilket betyder att du behöver vara intresserad, ha kunskap och erfarenhet med att baka utan gluten, mjölkprotein, ägg och laktos.
Vi är kända för att kunna baka och leverera just" alternativa bakverk" och efterfrågan är väldigt stor.
Du bör kunna jobba helt självständigt och har du en egen kundkrets, är detta bara ett plus. Önskar du starta eget, är detta den perfekta arbetsplatsen för dig!
Vi ser gärna att du kan arbeta på konsultbasis och har en längtan att få driva ditt egna bageri.
Vi önskar naturligtvis att du är villig att bidra till en trivsam och samarbetsvillig inställning med de övriga i personalgruppen.