Baker, summer season

Arbetsbeskrivning

We are looking for:
- professional experience and/or education in sour dough bread.
- Knowledge in common procedures in a bakery; proofing, mixing, shaping, baking.
- Experience in laminated doughs; croissants, viennoiserie.
- A constant drive to bake consistent at a very high level and quality.
- Great team and social abilities, positive attitude and a friendly manner.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Söderberg & Sara Stenugnsbageri AB
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast och rörlig lön
  • Publicerat: 7 februari 2022
  • Ansök senast: 27 mars 2022

Postadress

Dalgränd 6
Löderup, 27178

Liknande jobb


Bagare

14 november 2024

Hantverksbagare till Konditori& i HÖÖR

Hantverksbagare till Konditori& i HÖÖR

12 november 2024

Ansvarig bagare/konditor

10 november 2024

Bageri Chef Nattjobb

Bageri Chef Nattjobb

6 november 2024