OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Rival på Mariatorget i Stockholm är ett privatägt boutiquehotell som öppnade hösten 2003.Hotellet har 99 designade hotellrum, roomservice, Bar & Bistro, Cocktailbar samt Cafe Rival med Rivalbageriet & Brödbutiken.Hotel Rival erbjuder dessutom 5 konferenslokaler och en salong för 700 gäster.Rivals Bistro & Barer har öppet 7 kvällar i veckan.Söndagar brunch.Flera kvällar i veckan konserter, teater och underhållning i Rivals salong.Varje fredag och lördag DJ i barerna. Vi söker en diskplock - runner!Din förmåga att se saker med gästens ögon och förstå vad som är bra service.Vi sätter stort värde på Din personlighet och Din passion för serviceyrket!Du är utåtriktad och positiv och är van vid ett högt tempo.Krav: Du måste vara minst 20 år gammal och ha goda kunskaper i svenska och engelska.Arbetsuppgifter .Mice an place för barerna, dvs bära upp kartonger, packa upp dryck och förebereda med tillbehör till barerna..Fylla upp barer med glas & is löpande under hela arbetspasset .Se till att diskstationer är sorterade och rengjorda .Se till att bord och bardiskar är rena från disk under hela arbetspasset.Hålla undan från skräp på golvet, att se till att våra gäster har en fräsch och trevlig miljö omkring sig..Att svara på frågor från gäster & hänvisa dem rätt..Ta hand om glaskross, emballage, sortera och slänga sopor på anvisade platser.Vi kan erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen!På helgerna är Rival extra välbesökt av Stockholmare och detta är en mycket viktig marknad för oss.Vi söker Dig som kan arbeta helger dvs fredag- och lördagkväll samt även något pass mitt i veckan.Skifttider kl 18-03 eller kl 20-03.Tjänsten är en extraanställning, lön och villkor enligt HRF kollektivavtal.Tjänsten skall tillsättas omgående så hör av Dig snart!Läs mer om Hotel Rival och vår verksamhet på www.rival.se Välkommen med Din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Björn Doherty
Sussi Öström
08-54578907
Food & Beverage Manager Tobias Wikberg
Barchef Tommi Nahkuri
Operativt frukostansvarig Madeleine Mood
Breakfast Supervisor Madeleine Mood
Köksmästare Robin Gesang