OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/
Om tjänsten
Craft n’ Draft är en gastropub, där maten och ölen står i fokus. Råvaror med hela världen som inspiration förvandlas till vår spännande meny. Att kunna erbjuda dig ölen och maten vi själva älskar att äta och dricka är den filosofi som genomsyrar Craft n’ Draft. I köket och baren.
Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Hos oss arbetar du tillsammans med ett engagerat team och tillsammans levererar vi hög kvalitet, i en välkomnande, familjär atmosfär. Arbetet innebär förkommande arbetsuppgifter i ett cafe och restaurang. Stundvis har vi högt tempo och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Om du har en stor passion för att jobba med mat och människor så kommer du att trivas i den här rollen.
Profil:
För att lyckas i den här rollen är du effektiv, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har mycket god kommunikationsförmåga, tycker att ordning och reda är en självklarhet. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Det är en merit om du har arbetet med servering tidigare, dock inget krav. För att passa i vårt team är du glad, ansvarsfull och har en stor portion humor. Om du är social och öppen, trivs med uppföljning så kommer du att trivas i den här rollen.
Krav:
Du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat.
Då vi serverar alkohol krävs att du är minst 20 år då du kommer var serveringsansvarig (Enligt Alkohollag (2010:1622) 8 kap. Servering av alkoholdrycker och alkoholdrycksliknande preparat 18 § Personal)
Arbetstiden är dagtid, kvällar & helger. Det är viktigt att du kan ta dig till och från jobbet dessa tider.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan!
Har du frågor, kontaktar du Restaurangchef Jeanette Lampinen Ek via jeanette.ek@ssp.se