B.A.R. söker Kock

B.A.R. söker Kock

Arbetsbeskrivning

Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.
Företaget är idag en koncern som driver tre restauranger med olika inriktningar.
Lux Dag för Dag, på Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro
Restaurang B.A.R., på Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på̊ enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.
Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas!

B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.

”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.”
– Henrik Norström , kreativ chef B.A.R.

Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden.
Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö.

Vill du jobba på sveriges mest kreativa fisk & skaldjursgrill
Varje dag ropar vi in sagolika råvaror från fiskauktionen, allt tillredas på grillen till perfektion.
Gillar du att jobba i ett stort team med höga ambitioner, så tveka inte att söka jobbet.

Á la carte (all mat tillagas efter beställning)
Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet)
Team Work (Jobba för varandra)
Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll)
Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!)

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Lux Restaurang i City AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 augusti 2021
  • Ansök senast: 20 augusti 2021

Postadress

Blasieholmsgatan 4A
Stockholm, 11148

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024