B.A.R. söker Kockar inför 2019

Arbetsbeskrivning


Á la carte (all mat tillagas efter beställning)
Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet)
Team Work (Jobba för varandra)
Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll)
Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!)




Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas!

B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.

”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.”
– Henrik Norström , kreativ chef B.A.R.

Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden.
Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö.



Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.
Företaget är idag en koncern som driver tre restauranger med olika inriktningar.
Lux Dag fo¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro
Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.
Open Cafe, pa° Valhallava¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker

Kontaktpersoner på detta företaget

Robert Hedman
08-611 53 31 070-589 87 85
Ägare Daniel Frick
086115331 0703746977

Sammanfattning

Besöksadress

Blasieholmsgatan 4A
Stockholm

Postadress

Blasieholmsgatan 4A
Stockholm, 11148

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024