OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Info om Lux Restauranger:
Lux Dag För Dag
Vi öppnade verksamheten Lux Stockholm 2003 som vi drev som en Fine Dining restaurang med en stjärna i guide Michelin under 10 års tid fram till 2013. Vi döpte sedan om verksamheten till Lux Dag För Dag som är en råvarustyrd bistro med svenska smaker och lokala råvaror.
B.A.R. är en havsgrill som har ett unikt utbud på fisk och skaldjur. Alla färskvaror är för gästen exponerade i en stor glasmonter och i ett akvarium i mitten av restaurangen. Dagligen erbjuder vi ett 20 tal olika fiskarter och skaldjur till dagspriser.
Kökschef ansvara för följande:
• Meny ansvarig
• Saluhallsdisken
• Jobbar alltid för gästens bästa
• Jobbar för företagets och konceptets bästa
• Ansvarar för utveckling och förkovring av kockarna
• Råvaruansvarig
• Ambassadör för restaurangen
Du kommer att få ett arbete i en restaurang med högt tempo och fartfylld miljö där alla jobbar på en hög nivå för att få ut det bästa av råvaran.
Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hjälper varandra för att lyckas.
Du kommer att jobba med ett koncept där gästkontakten är en stor del av arbetet.
Du bör ha tre års erfarenhet av yrket och ett personligt engagemang och ansvarstagande.
Som Kökschef ansvarar du för den dagliga driften samt kvalitetskontroll och beställningar av råvaror.
Skicka din ansökan till frick@luxrestauranger.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Robert Hedman
08-611 53 31
070-589 87 85
Ägare Daniel Frick
086115331
0703746977