OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.
”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.” – Henrik Norström , kreativ chef B.A.R.
Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden.
Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Du har tidigare goda erfarenheter i matsal med höga ambitioner och med ett stort intresse för både service, mat och dryck. Du är ansvarsfull och en drivande person i gruppen. Du har självklart glimten i ögat, nära till skratt och har en härlig personlighet. Sommelierutbildning är meriterande. Vi har roligt på jobbet, vilket både är viktigt för oss som arbetsgrupp och är en förutsättning för den ständiga resan framåt att höja servicenivån.
Vi söker dig som är positiv, utåtriktad och trygg samt med goda referenser. Du har ett genuint mat- och vinintresse och ser fram emot att utvecklas tillsammans med teamet. Vi har utvecklat restaurangverksamheten på B.A.R. och söker en engagerad vinkunnig person som vill vara med och driva vår vinbar/matbar.
Du kommer att jobba sida vid sida med våra skaldjurs- och förrättskockar mitt i matsalen med direkt gästkontakt.
Det kommer att finnas stor möjlighet till kreativitet och samarbete med våra kockar och vår matsalsstab.
Vi ser stora möjligheter till förkovran i framför allt vita viner och mousserande viner.
Vår ambition är att ha en attraktiv vinbar som man gärna går till för att dricka ett intressant vin eller vin i kombination med skaldjur el mindre smakportioner. Är du vinkunnig, nyfiken, engagerad och brinner för vin och mat kontakta oss omedelbart!