OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
B.A.R. är en havsgrill som har ett unikt utbud på fisk och skaldjur. Alla färskvaror är för gästen exponerade i en stor glasmonter och i ett akvarium i mitten av restaurangen. Dagligen erbjuder vi ett 20 tal olika fiskarter och skaldjur till dagspriser.
B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.
”Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.”
– Henrik Norström , kreativ chef B.A.R.
Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden.
Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö. Restaurang B.A.R. Söker Souschef
Nu söker vi tillökning för att utöka vårt team.
Du kommer att få ett arbete i en restaurang med högt tempo och fartfylld miljö
där alla jobbar på en hög nivå för att få ut det bästa av råvaran.
Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hjälper varandra för att lyckas.
Du kommer att jobba med ett koncept där gästkontakten är en stor del av arbetet.
Du bör ha tre års erfarenhet av yrket och ett personligt engagemang och ansvarstagande.
Info om vår systerkrog, Lux Dag För Dag
Vi öppnade verksamheten Lux Stockholm 2003 som vi drev som en Fine Dining restaurang med en stjärna i guide Michelin under 10 års tid fram till 2013. Lux Dag För Dag 2014 som är en råvarustyrd bistro med svenska smaker och lokala råvaror.
Skicka din ansökan till frick@luxrestauranger.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Robert Hedman
08-611 53 31
070-589 87 85
Ägare Daniel Frick
086115331
0703746977