OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Newt är ett populärt café, en restaurang och ett bageri, som framförallt serverar fräsch och väl genomtänkt mat med ett stort inslag av grönsaker där vi adderar bra kött, fisk och fågel.
Vi lagar och bakar allting själva, och vi använder ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Vi tillsätter inte gluten eller laktos i vår matlagning. Våra bakverk är i stort sett helt utan tillsatt gluten eller mjölkprotein.
Utöver att maten är ett viktigt inslag, vill vi också värna om att gästen får ett unikt och vänligt bemötande, där den får känna sig sedd och mottagen.
Vi arbetar också för att personalgruppen ska trivas tillsammans och ha ett mycket gott samarbete, där varje person får känna sig betydelsefull och möjlighet att utvecklas tillsammans, och var och en för sig.
Vi söker dig som brinner för att ge gästerna en bra upplevelse, och älskar att få delta i det mesta på ett café.
Du bör ha intresse för att baka, delta i den övriga produktionen av både mat och dryck.
Du bör ha god förmåga till struktur, effektivitet, rutiner och fungera bra i grupp. Vi värdesätter vakenhet, glädje, vänlighet men naturligtvis en iver att göra ett gott intryck.
Då vi ha er tydligt koncept där vi serverar glutenfritt,laktosfritt och ekologiskt, är det såklart betydelsefullt om du själv är intresserad av det.
Baristautbildning är ett måste.
Arbetsuppgifterna är varierande, vi är ett litet ställe där vi alla hjälps åt.
Vi jobbar för tillfället 2-3 personer under ett arbetspass. Gästen beställer i baren och vi serverar sen maten vid borden. Det är lika mycket ett café som restaurang för tillfället. Vi har dock rättigheter till 23.00 men har nu sen ett tag tillbaka valt att ha öppet bara dagtid till 17.00
Till en början innebär tjänsten 50% men så snart Covid -19 har kommit till ett bättre läge, utökar vi timmarna.
Du kommer att jobba både vardagar samt varannan helg.
Tydlig arbetsbeskrivning finns.