OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I fantastiska lokaler i operahusets vackra foajé finns GöteborgsOperans restaurang, en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp.
Sommartid öppnar vi populära Sommarverandan med bästa solläget vid älvens strand. GöteborgsOperans restaurang är Svanenmärkt och ett stort miljöengagemang genomsyrar det dagliga arbetet.
Under restaurangens paraply finns många olika verksamheter. Här serveras lunch på vardagar och à la carte i samband med föreställning, Operabaren med egen meny och vid tillfälle arrangeras större evenemang och banketter.
Vi söker dig som är serviceinriktad, sätter gästens bästa i fokus och som vill vara delaktig i att skapa en fulländad upplevelse för våra restaurang- och operabesökare. Du gillar att arbeta självständigt i ett högt tempo samtidigt som du har god samarbetsförmåga och är mån om att arbetet fungerar väl i arbetsteamet. Som person är du initiativrik, flexibel och strukturerad då det ingår order och lagerhantering i arbetsuppgifterna.
Du som söker skall ha minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet av bar/servering. Det är meriterande om du har restaurangutbildning samt goda kunskaper om dryck och destillerade drycker.
Tjänsten är främst förlagd kvällar och helger i samband med föreställning.
Tjänsten är en tillsvidareanställning om 75% fr o m 1 januari 2023 som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kristina Hauge, Restaurangchef
031-10 82 11
Anna Holm, Personalspecialist
031-10 80 71
Simon Engmalm, Teaterförbumdet
031-10 82 02
Simon Engmalm, Teaterförbundet
031-10 80 00
Restaurangchef Kristina Hauge
Tfn, 031 – 10 82 11
Assisterande restaurangchef Ousainou Mbye
Tfn, 031 – 10 82 15
Restaurangchef Kristina Hauge
031 – 10 82 11