OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sverige har ett modernt kongresscentrum mitt i hjärtat av Stockholm. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, hopbyggt med kongressen, har 414 rum, restaurang, bar och gym.
Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre söker nu en bartender till vår lobbybar. Är du intresserad av ett arbete på ett spännande hotell i en internationell miljö är det här något för dig. Allt arbete utförs i enlighet med våra riktlinjer, och The Carlson Rezidor Hotel Group´ s centrala riktlinjer och servicekoncept. Kandidaten rapporterar till vår Restaurant & Bar Supervisor.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
• Att säkerställa att samtliga riktlinjer följs uppsatta av vår Restaurant & Bar Supervisor
• Sedvanliga bartenderuppgifter, servering av mat och dryck
• Vara våra barers ansikte utåt och uppfylla våra gästers förväntningar
• Kassahantering
• Behjälplig med inventering
DIN PROFIL
Du har ett väl utvecklat sinne för ordning och reda, är drivande, ansvarsfull, flexibel och brinner för att ge våra gäster ett varmt mottagande och ett gott värdskap. Vi ser att kandidaten har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter samt har en positiv service-attityd gentemot kunder och medarbetare, en Yes I Can-attityd. Har du arbetat med restaurangsystemet Micros tidigare är det meriterande. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, kunskap i ytterligare språk är en fördel.
VI ERBJUDER
• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
• Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, heltid
• Tillträde enligt överenskommelse
För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm. Ansökan tas endast emot via Recruto senast 27/6 2017. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Ross Seward 08-5050 6000.
Kontaktpersoner på detta företaget
Benoît Garcia
08-5050 6430
Maria Agashina
08-5050 6311
Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front Office Mgr Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front office Manager Jeppe Joergensen
08-50506000
Erika Karlsson
M&E Operations Manager Malin Johnsson
08-5050 6721
Executive Chef Benoît Garcia
08-5050 6430
Senior Sous Chef Pontus Wellén
08-50506441
Chief Engineer Tor Ortopan
08-5050 6015