Bartender - extra vid behov

Arbetsbeskrivning

Sverige har ett modernt kongresscentrum mitt i hjärtat av Stockholm. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 rum, restaurang, bar och gym.

Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre söker nu en bartender extra vid behov. Är du intresserad av ett extra arbete på ett spännande hotell i en internationell miljö är det här något för dig. Allt arbete utförs i enlighet med våra riktlinjer, och The Carlson Rezidor Hotel Group´ s centrala riktlinjer och servicekoncept. Kandidaten rapporterar till vår Restaurant & Bar Manager.


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

• Att säkerställa att samtliga riktlinjer följs uppsatta av vår Restaurant & Bar Manager
• Sedvanliga bartenderuppgifter, servering av mat och dryck
• Vara våra barers ansikte utåt och uppfylla våra gästers förväntningar
• Kassahantering
• Behjälplig med inventering


DIN PROFIL

Du kan arbeta extra vid behov, du har ett väl utvecklat sinne för ordning och reda, är drivande, ansvarsfull, flexibel och brinner för att ge våra gäster ett varmt mottagande och ett gott värdskap. Vi ser även att kandidaten har en positiv service-attityd gentemot kunder och medarbetare, en Yes I Can-attityd. Har du arbetat med restaurangsystemet Micros tidigare är det meriterande. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, kunskap i ytterligare språk är ett plus.


VI ERBJUDER

• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
• Anställning extra vid behov
• Tillträde enligt överenskommelse

För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm
Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan tas endast emot via Recuto senast 26/9-2016. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Ross Seward 08-5050 6000. Facklig kontaktperson Marcus Sambo, 08-5050 6000.

Kontaktpersoner på detta företaget

Benoît Garcia
08-5050 6430
Maria Agashina
08-5050 6311
Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front Office Mgr Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front office Manager Jeppe Joergensen
08-50506000
Erika Karlsson

M&E Operations Manager Malin Johnsson
08-5050 6721
Executive Chef Benoît Garcia
08-5050 6430
Senior Sous Chef Pontus Wellén
08-50506441
Chief Engineer Tor Ortopan
08-5050 6015

Sammanfattning

Besöksadress

Nils Erikssons Plan 4
None

Postadress

Nils Erikssons Plan 4
Stockholm, 10132

Liknande jobb


Bartender sökes till Marstrands Havshotell

Bartender sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

5 november 2024

Pitchers Sundsvall söker bartender

3 november 2024

Bartender

Bartender

31 oktober 2024