OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
När du känner glädje och lust att gå till jobbet. När du känner dig sedd och uppskattad. När alla sitter i samma båt mot samma mål. Då är det ett äkta teamwork. Trivs personalen då trivs gästen. Allt hänger ihop och vill du lyckas är det goda relationer, tillit och kvalité som är grunden för alla sorters samarbeten och hållbara möten. I oktober 2019 öppnade vi Helsingborgs nya Nöjespalats. I två tuffa år har vi kämpat upp oss och blivit ett populärt uteställe i Helsingborg med Silent Disco, Karaokebar till olika event och shower.
ÄR DET DIG VI SÖKER?
Vi söker nu dig som är kreativ och brinner för upplevelser, servering, teamwork och kvalité. Du trivs som bäst när du får möta gästen. Du gör alltid ditt yttersta för att få gästen nöjd. Du trivs i en miljö med sång, dans, musik och teater omkring dig och vill ingå i ett kreativt team på en spektakulär arbetsplats.
Du förväntas ha en hög servicemedvetenhet och ett varmt och professionellt sätt att bemöta alla våra gäster.
Arbetet kan tidvis vara intensivt och det är bra att vara stresstålig, det är också viktigt att ha ett gott omdöme eftersom alkohol ska serveras på ett ansvarsfullt sätt.
ARBETSUPPGIFTER
* Stor passion för service, dryck och upplevelser.
* Du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och bör ha erfarenhet av att läsa av olika gästers behov. Arbetstiderna är framförallt kvällar/nätter och helger.
* Vara en i teamet och rycka in där du behövs som mest.
* Du serverar drycker över baren till gäster, du blandar drinkar och serverar vin, öl, alkoholfria drycker och kaffe. Du serverar också tilltugg och även lättare måltider. Du kommer även lämna ut drycker och kaffe till serveringspersonalen efter gästernas beställningar. Du ansvarar för att kassan stämmer.
* Du ska ha kunskap om de olika drycker som serveras, deras smak, tillverkningsprocess och vad de passar till. Det ingår i arbetet att kunna ge gäster råd och rekommendationer kring deras beställningar. Att ge god service är en grundläggande del i arbetet.
* Du ser till att det är städat och snyggt i baren, att miljön upplevs som trevlig av gästerna. Du ansvarar för att det är påfyllt med glas, porslin och flaskor och att det finns garnering till drinkarna.
* Som bartender måste du följa bestämmelserna i alkohollagen och se till att alkohol serveras på ett ansvarsfullt sätt.
* För- och efterarbete som t e x bar påfyllning, städning samt fix och trix inför varje event koncept.
* Serverings- och barpersonalen är restaurangens ansikte utåt. Därför är det väldigt viktigt att du ger en god service så att gästerna får en bra upplevelse. För att gästerna ska bli nöjda krävs ett gott samarbete med all övrig personal i kök, servis och show/event/karaoke teamet.
* Du har varierande uppgifter och arbetstider i samband med de olika koncepten.
Alla som jobbar på BOLLBROLYCKAN hjälps åt, känner och tar ansvar för helheten även om alla har olika roller. Du som bartender ansvarar först och främst för dig själv och ditt bemötande gentemot gästen och teamet du jobbar med.
Du ansvarar för att kassa- och alkoholhantering följs enligt gällande rutin och regelverk samt bidrar du till att verksamheten håller hög kvalité och trivsel.