OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Café & Bar Grindstugan ligger beläget precis innanför grindarna till Trädgårdsföreningen, mittemot Bältespännarparken & Stora teatern. Mitt i hjärtat av Göteborg! Våran högsäsong är vår- & sommarperioden och fram till att hösten åter visar sig på allvar. Det är när vårsolen börjar värma och innan hösten kommer vi har som flest besökare. Det kommer sig självklart av vår stora fina uteservering som bland annat lockar våra härliga gäster. Vi serverar mat, dryck och godsaker från café, kök och bar från att vi öppnar för dagen till att vi stänger för kvällen/natten. Vi tillhandahåller härlig underhållning för våra gäster i form av trubadurkvällar flera kvällar i veckan. Lite smått om oss, mer får du veta när vi ses! Vi söker bartendrar som brinner för sitt yrke och älskar att ge gästen av sin tid och kunskap! Du ska känna dig lika engagerad i att servera gästen en klassik drink likväl som en av gästen specialbeställd drink, likaså mixa en smakfull alkoholfri drink till liten som till stor. Vi har inga stora ytor att jobba på så det är av yttersta vikt att du är organiserad, ordningsam, positiv och har lätt för att samarbeta. Mycket viktigt att du kan och tycker om att periodvis jobba under stress. Viktigt att alltid ha ett leende och uppmuntrande ord till övers till sina medarbetare, extra viktigt de dagar och stunder då det är som mest att göra. :)
Vi lägger lika stor vikt vid rätt person vid rätt plats som på erfarenhet och meriter. Ser fram emot att höra från dig!
Mer info hittar du under arbetsuppgifter!
Nu söker vi bartendrar inför vår- & sommarsäsongen 2023! Vi söker utbildade och/eller erfarna bartendrar som ska kunna jobba självständigt så väl som i team. Av största vikt, lika viktigt som att sätta gästerna i första rummet, är att ansvara för att baren alltid är i toppskick, både då det gäller utbud som ordning och reda. En självklarhet för dig som söker är att du verkligen trivs med ditt yrke och älskar att ge det lilla extra till gästerna. Som i de flesta barer så finns det lugnare och mer stressiga stunder och dagar, så även här. Så det är av stor vikt att du klarar av att jobba under stress likväl som du ser vad som kan och ska göras under de lugnare stunderna och dagarna. I huvudsak är det i baren på uteserveringen du kommer att jobba och då ingår även under vissa pass att ha ansvar för och att ha en överblick över uteserveringen så att den ser välkomnande ut för gästerna. Arbetspassen är varierande och uppdelade på öppning, mellan eller stängning.
Minimiåldern är 20 år då du ska kunna vara serveringsansvarig.
Ser fram emot att höra från Dig!