OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person som söker ett meningsfullt arbete? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig!
Verksamhetsbeskrivning:
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv.
Vi servar med måltider på USÖ, Karlskoga- och Lindesbergs lasarett.
Kostavdelningen har cirka 75 medarbetare i länet.
Arbetsuppgifter:
Vi söker nu serviceinriktade korttidsvikarier till vår kostavdelning. Tjänsten omfattar sedvanliga arbetsuppgifter i ett tillagningskök, specialkosttillagning, tillagning av patient- och lunchrestaurangmåltider, egonkontroll/HACCP, portionering, dukning av patientmåltider samt för- och efterarbeten som disk- och rengöring.
Vi arbetar i olika arbetslag med olika arbetsuppgifter, där fokus ligger på patienten/kunden och vi präglas av ett bra samarbete inom köket för att leverera rätt kvalité i rätt omfattning.
Kvalifikationer:
Du skall ha en gymnasieutbildning inom storkök/restaurang eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av matlagning i storkök. Du måste vara ansvarstagande, ha servicekänsla och lätt för att samarbeta med andra. Du ska vara noggrann och stresstålig. För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Som person har du god samarbetsförmåga, är tydlig och kan arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i livsmedelshygien, ett genuint intresse för mat och att presentera måltiden för kunderna på tillfredställande sätt.
Du är stresstålig och felxibel när verksamheten kräver det.
Du är ordningssam och har ett strukturerat arbetssätt.
Du behöver ha goda datakunskaper, då arbetet hela tiden utvecklas digitalt.
Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kunna läsa, ta del av och förstå instruktioner. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och övrig personal så är det viktigt att du kan kommunicera bra på svenska.
Anställningsform:
Behovsanställning, timavlönad 11 dagar - 3 månader
Vår organisation
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Övrigt:
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. Intervjuer kommer att ske löpande.
För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Kontaktpersoner på detta företaget
Chef Larsson, Ing-Marie
Chef Delnavaz, Daniel
0581-85330
Avdelningschef Wennerlund, Jan
019-6026113
Verksamhetschef Jansson, Annsofi
019-6028808
Avdelningschef Larsson, Yvonne
019-6027181
Avdelningschef Garpenholt, Lottie
0581-85287
Verksamhetschef Tegelberg, Åke
019-6024050
Verksamhetschef Kullberg, Gill
Verksamhetschef Neander, Ulla
0583-85760
Avdelningschef Jangentorp, Lena