Beredning Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du vår nästa Beredningsstjärna? 
Som medarbetare i vår beredning/centralkök ingår du i ett team av beredningspersonal och arbetar med produktion av smörgåsar och sallader till våra coffee shops i centrala Göteborg och Landvetter Flygplats. Du levererar alltså service till våra shopar, istället för direkt till våra gäster. Arbetet utförs främst sen kvälls/nattetid eller tidig morgon, på vår Beredningsenhet i Majorna, Göteborg.  
Hur vet du att det är dig vi söker?
Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten och serviceinriktad nattuggla som älskar att arbeta med mat och som inser vikten av att varje produkt som lämnar dig ska vara den bästa.
Du har tidigare erfarenhet eller utbildning från kök, beredning eller kallskänk.
Du är ansvarsfull och initiativrik.
Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar.
Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och du vill ha roligt på jobbet! 
Vi har kollektivavtal med HRF, lön och OB enligt avtal. 
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
/Espresso House

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Magnusson

Malin Borén

Espresso House

Elin Sandberg

Malin Borén
070 794 23 28
Lisa Ekengren

Maria Anderberg

Anna Boberg

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Espresso House
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 juni 2021
  • Ansök senast: 20 juli 2021

Besöksadress

Norra Kungsgatan 2, Karlskrona
None

Postadress

Kungsgatan 37
STOCKHOLM, 11156

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024