OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du vår nästa Beredningsstjärna?
Som medarbetare i vår beredning/centralkök ingår du i ett team av beredningspersonal och arbetar med produktion av smörgåsar och sallader till våra coffee shops i centrala Göteborg och Landvetter Flygplats. Du levererar alltså service till våra shopar, istället för direkt till våra gäster. Arbetet utförs främst sen kvälls/nattetid eller tidig morgon, på vår Beredningsenhet i Majorna, Göteborg.
Hur vet du att det är dig vi söker?
Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten och serviceinriktad nattuggla som älskar att arbeta med mat och som inser vikten av att varje produkt som lämnar dig ska vara den bästa.
Du har tidigare erfarenhet eller utbildning från kök, beredning eller kallskänk.
Du är ansvarsfull och initiativrik.
Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar.
Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och du vill ha roligt på jobbet!
Vi har kollektivavtal med HRF, lön och OB enligt avtal.
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
/Espresso House
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Magnusson
Malin Borén
Espresso House
Elin Sandberg
Malin Borén
070 794 23 28
Lisa Ekengren
Maria Anderberg
Anna Boberg