Beredningsmedarbetare

Arbetsbeskrivning

Är du vår nästa Beredningsstjärna? 

Vår beredning/centralkök består av ett team med beredningspersonal som arbetar med produktion av smörgåsar och sallader till våra coffee shops i centrala Göteborg och Landvetter Flygplats. Är du sugen på ett roligt arbete med fokus på kvalité för Espresso House produkter, så är detta rätt för dig!

Som en del av beredningens team ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa effektiv produktion, matsäkerhet och exceptionell service på de produkter vi levererar till shop. Du levererar alltså service till våra shopar, istället för direkt till våra gäster. Arbetet utförs sen kvälls/nattetid, på vår Beredningsenhet i Majorna, Göteborg.

Just nu söker vi flera nya stjärnor till vårt team!

Hur vet du att det är dig vi söker?


• Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten nattuggla som älskar att arbeta med mat och som inser vikten av att varje produkt som lämnar dig ska vara den bästa.
• Du får gärna ha tidigare erfarenhet eller utbildning från kök, beredning eller kallskänk.
• Du är ansvarsfull och initiativrik.
• Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar.
• Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och du vill ha roligt på jobbet! 

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Espresso House
  • 3 platser
  • 6 månader eller längre
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 juni 2023
  • Ansök senast: 21 juli 2023

Liknande jobb


Kock / Kallskänka i café HELGJOBB

Kock / Kallskänka i café HELGJOBB

22 oktober 2024

Kallskänk

Kallskänk

17 oktober 2024

Kallskänka Extra 1 Månad

16 oktober 2024