OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du vår nästa Beredningsstjärna?
Vår beredning/centralkök består av ett team med beredningspersonal som arbetar med produktion av smörgåsar och sallader till våra coffee shops i centrala Göteborg och Landvetter Flygplats. Är du sugen på ett roligt arbete med fokus på kvalité på Espresso House produkter, så är detta rätt för dig!
Som en del av beredningens team ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa effektiv produktion, matsäkerhet och exceptionell service på de produkter vi levererar till shop. Du levererar alltså service till våra shopar, istället för direkt till våra gäster. Arbetet utförs sen kvälls/nattetid, på vår Beredningsenhet i Majorna, Göteborg.
Just nu söker vi flera nya stjärnor till vårt team!
Hur vet du att det är dig vi söker?
Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten och serviceinriktad nattuggla som älskar att arbeta med mat och som inser vikten av att varje produkt som lämnar dig ska vara den bästa.
Du får gärna ha tidigare erfarenhet eller utbildning från kök, beredning eller kallskänk.
Du är ansvarsfull och initiativrik.
Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar.
Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och du vill ha roligt på jobbet!
Vi har kollektivavtal med HRF, lön och OB enligt avtal.
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
/Espresso House
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Magnusson
Malin Borén
Espresso House
Elin Sandberg
Malin Borén
070 794 23 28
Lisa Ekengren
Maria Anderberg
Anna Boberg