OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker Espresso House dig som vill arbeta på våra beredningsenheter i Majorna och på Landvetter Flygplats.
Vad innebär jobbet?
Som medarbetare i vår beredning/centralkök ingår du i ett team av beredningspersonal och producerar smörgåsar och sallader till våra coffee shops i Göteborg och på Landvetter Flygplats. Arbetet utförs nattetid och arbetstiden är förlagd mellan kl. 21.00-04.30 med reservation att dessa tider kan variera något men i huvudsak är arbetet på natt.
Hur vet du att det är dig vi söker?
• Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten och serviceinriktad person som älskar att arbeta med mat och som inser vikten av att varje produkt som lämnar dig ska vara den bästa.
• Du har tidigare erfarenhet eller utbildning från kök, beredning eller kallskänk.
• Du är ansvarsfull och initiativrik.
• Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar.
• Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och du vill ha roligt på jobbet!
Arbetet innebär nattarbete, både vardag och helg. Tjänsten är på 20h/v och extra vid behov, Det kommer finnas möjligheter att arbeta mera framöver.
Intervjuer sker löpande
Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal.
Tillträde under mars, gärna upplärning så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan
/Espresso House
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Magnusson
Malin Borén
Espresso House
Elin Sandberg
Malin Borén
070 794 23 28
Lisa Ekengren
Maria Anderberg
Anna Boberg