Bergdal söker en hovmästare

Bergdal söker en hovmästare

Arbetsbeskrivning

Information om tjänsten

Känner du dig som hemma mitt bland gästerna i en fullsatt lokal? Ser du detaljerna som ger gästerna den bästa upplevelsen av besöket, och har god förmåga att leda arbetet med dina kollegor?

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur. I restaurangen serveras dagligen mat som är ekologisk, hållbar och genomtänkt. Nu söker Bergendal ytterligare en hovmästare till restaurangen!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en roll där du får utnyttja din förmåga att se detaljerna som gör det lilla extra för gästen. I rollen får du också chansen att utnyttja dina förmågor till att organisera och leda det dagliga arbetet. Du får såklart även ett gäng härliga kollegor som verkligen brinner för sitt yrke, att dela dina arbetsdagar tillsammans med.

Bergendal har en lång tradition av att medarbetare växer internt. Många har börjat i enklare tjänster och idag driver de företaget. Du behöver alltså inte ha alla förkunskaper, utan rätt inställning och vilja att lära dig!


Arbetsuppgifter

Som hovmästare ansvar du bland annat för att…

• Leda och organisera matsalsarbetet under ditt arbetspass
• Säkerställa en hög servicegrad i den dagliga verksamheten samt utveckling av arbetet tillsammans med kollegor
• Introducera nya medarbetare, inhyrd personal samt extrapersonal under sitt arbetspass
• Arbeta aktivt för ett gott samarbetsklimat både inom den egna avdelningen och med andra avdelningar
• Representerar matsalen inför myndigheter, kunder, gäster och personal. Presentera bland annat dagens/kvällens meny inför gäster/kunder samt representera matsalen vid säljaktiviteter inom och utanför Bergendal
• Delta aktivt i den dagliga driften

Har du även ett öga för det estetiska och ser hur blommor, möbler och ljus kan bidra till stämningen i rummet? Du är mer än välkommen att även bidra inom det kreativa kring utformningen av lokalen. Förutom arbetet i matsalen, sätter du vinrekommendationer samt ansvarar för inköp och planering. Du har även det övergripande ansvaret när F&B-manager inte är på plats.

Vi söker dig som

Har det där lilla extra i bemötandet och som har erfarenhet av att hantera stora sällskap. Vi tror att du kan ha en bakgrund inom event, turism, marknad eller livsmedel. Meriterande är erfarenhet från branschen, men som sagt inget krav för tjänsten.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du ska vilja vara i matsalen och bland våra gäster, vilja leda och fördela arbetet och ha en bra motor i dig!

Stad: Sollentuna
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
För övriga frågor kontakta Anna Eriksson, 073-805 88 75

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Simplified
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 november 2021
  • Ansök senast: 16 december 2021

Postadress

Sonja Kovalevskys gata 3
Stockholm, 11365

Liknande jobb


Hovmästare

22 november 2024

Värdinna Svenssons Krogar

19 november 2024

18 november 2024