Bistro Manager / Restaurangchef till berömda Fotografiska

Arbetsbeskrivning

Om vår kund:

Fotografiska är det världsberömda museet precis vid vattnet vid Stadsgårdshamnen. Här visas 365 dagar om året flertalet utställningar av berömda fotografer och konstnärer. Utöver inspirerande och gripande konst hittar man på tredje våningen, med slående utsikt över såväl havet som Gröna Lund, en restaurang och bistro med något utöver det vanliga. Fokus på hållbarhet och det växtbaserade köket genomsyrar allt. 2021 prisades restaurangen med Guide Michelins Gröna stjärna. Dessutom utsågs de samma år till Sveriges bästa och mest hållbara restaurang av 360 Eat Guide. På Fotografiskas restaurang och bistro jobbar kreativa och nyskapande människor som alla brinner för hållbarhet, att visa råvarors fulla och hela potential och framförallt att bjuda gäster på fantastiska smaksensationer!

Om rollen:

Till bistron, alldeles intill restaurangen på Fotografiska, söker vi ny efter en Bistro Manager som tillsammans med teamet vill utveckla och bjuda på fler oförglömliga upplevelser till besökare från hela världen.

Bistron har öppet sju dagar i veckan från 11.00 - 23.00. Det är oftast högt tempo och många gäster som fördelat över dagen vill äta lunch, fika, äta middag och självklart ta en AW. Det finns upp till 120 sittplatser och som Bistro Manager blir man ansvarig för ett team om cirka 12 serveringspersonal. Som Manager har du det övergripande ansvaret för verksamheten. Till din hjälp har du hovmästare som arbetsleder teamet och hanterar sjukfrånvaro. Du arbetar i nära samarbete med restaurangen och hovmästarna arbetar på båda enheterna.

Mestadels av din tid kommer vara i drift tillsammans med personalen. Du kvalitetssäkrar och utbildar personalen till att bli ett sammansvetsat och drivet team. En dag i veckan jobbar du rent administrativt med stort fokus på schemaläggning. Fotografiska arbetar med Caspeco.

Tjänsten startar i mitten på augusti och tillsvidare.

Vi söker dig som

- Har tidigare erfarenhet som restaurangchef i en större verksamhet
- Är trygg i din ledarroll
- Inte är konflikträdd och van att handskas med mycket personal med varierande erfarenhet
- Trivs med hög gästintensitet
- Tycker det är kul att jobba på golvet och i service största delen av arbetstiden
- Uppskattar att utveckla snarare än att förvalta
- Intresserad av mat & dryck med inriktning på hållbarhet
- Förståelse för hur man schemalägger i enlighet med kollektivavtalet
- Besitter god ekonomisk förståelse
- Är resultatorienterad och har stort säljdriv


Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!



Sökord: Restaurangchef, Bistro Manager, Restaurang, Restaurangansvarig

Kontaktpersoner på detta företaget

Sandra Bäckman

Sarah Högbacka

Oscar Ohlsén

Fideli Svensson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Carotte Staff
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 juni 2022
  • Ansök senast: 21 augusti 2022

Besöksadress

Tegeluddsvägen 92, Stockholm
None

Postadress

Tegeluddsvägen 92
Stockholm, 11528

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024