OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.
First Camp Mölle-Höganäs är en strålande arbetsplats på härliga Kullahalvön, med endast 15 minuter bil- eller bussresa till Höganäs. Här skapar du tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet en gemenskap som sprider sig vidare till varje besökande gäst.
Från hangry till happy, tack vare dig.
På en mätt kropp sitter en glad knopp – och vise versa. Genom att servera mat till par och barnfamiljer med blodsockernivåer i riskzon är du med och bidrar till semesterfriden. Du får också möjlighet att sätta guldkant på våra gästers måltider med din omtanke och fingertoppskänsla. Var med och påverka i sommar! Alla förtjänar en förträfflig matupplevelse, och inte ska väl någon behöva bli hangry på semestern?
Beskrivning
Vårt mål på First Camp är att bli världens ledande campingkedja, och utan mätta och glada gäster kan vi inte uppnå vårt mål. Därför behöver vi positiva och serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vill du vara med och bidra till kvällar med guldkant och luncher med det lilla extra? Våra destinationer är helt beroende av välfungerande bistros, därför värdesätter vi vår bistropersonal högt.
Vad ska göras?
Som bistroansvarig har du ansvaret för att arbetet flyter på effektivt och i enlighet med vårt bistrokoncept. Du arbetar även själv med alla förekommande arbetsuppgifter i bistron så som tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. I ditt ansvar som arbetsledare ingår att fördela arbete mellan personalen i bistro, prioritera i arbetet, beställa råvaror samt säkerställa att rutiner och riktlinjer följs vid hantering och tillagning av livsmedel. Du arbetar även med merförsäljning vid kontakt med gästerna och är delansvarig vid utbildandet av nyanställda till bistron. Gillar du fart och fläkt? På vissa destinationer arrangeras stämningshöjande shower och quiz i bistron.
Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara i vår bistro men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.
Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom café, restaurang eller snabbmatsrestauranger och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom hotell- och restaurang eller har erfarenhet av arbetsledning ser vi det som meriterande, men det är inget krav.
Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor som vill förgylla tillvaron för både gäster och kollegor. Bistropersonalen utgör en viktig del i vårt maskineri där vårt största fokus är smidiga och minnesvärda matupplevelser för våra gäster.
- Vi vill att du ska kunna vara positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv.
- Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du uppskattar.
- Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.
Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster. Du behöver vara 20 år eller äldre för att vara aktuell för tjänsten.
Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.
Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.
Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.
Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.
Är du vår nästa stjärnrekrytering?
Vad är villkoren?
Vi söker en bistroansvarig till sommarsäsongen 2023.
Omfattningen av anställningen är 40h/vecka under vecka 25-32. Arbetstiderna varierar och inkluderar även sena kvällar och helger. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.
I slutet av april hålls en utbildning för alla våra bistroansvariga som vi gärna ser att du deltar på.
Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.
Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.