OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har stort intresse för mat och dryck. Om du är utbildad sommelier är det meriterande.
Jobbet som Bitr. restaurangchef innebär ett stort engagemang i hotellets framgång. Vi söker dig som är en naturlig ledare som trivs med att arbeta både i grupp samt självständigt och är van att leda en grupp människor. Du ser stora möjligheter i att jobba med den kund-mix som vi har. Det är allt från frukost, konferenslunch, a la carte, bröllop, stora event m.m. Du ser service och gästerna i ett självklart fokus och du brinner för att utveckla dina medarbetare. Du förstår att service och samarbete skapar ett mervärde för gästen samt även för oss.
Du är en person som gillar ordning och reda samt har ett analytiskt och lyhört ledarskap där uppfyllelse av resultat är något som vi strävar efter tillsammans. Utöver detta så är det sedvanliga restaurangschefsuppgifter såsom ansvar för planering och strukturering av verksamheten. I arbetsuppgiften ingår schemaläggning och du har ett delat resultatansvar för hotellets F&B del som utgör en stor del av hotellets omsättning. Utöver det så arbetar du i driften och leder genom ett närvarande ledarskap och ser hellre möjligheter än svårigheter, du bör vara stresstålig och har inget emot att arbeta både kvällar och helger.
Krav:
Tidigare erfarenhet som restaurangchef/bit. restaurangchef/hovmästare.
Körkort och samt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan.
Skicka din ansökan till:pelle.lindsjo@dalecarlia.se
Kontaktpersoner : Restaurangchef Pelle Lindsjö Tel: 0247-89145 eller 070-746 5455.
Adress: Dalecarlia Hotel & Spa, Tällgårdsgattu 21, 793 70 Tällberg.