OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Vi söker en biträdande restaurangchef som ska hjälpa och assistera vår restauranggruppchef på restaurang Kantarellen. Den vi söker är en utåtriktad person med stort intresse för mat och service och som tillsammans med oss vill vidareutveckla vår restaurang. Du kommer att arbeta både administrativt och operativt i driften dagligen.
Restaurangen finns på Ringhals som ligger norr om Varberg. Vi serverar cirka 650 lunch per dag och har även café och konferensverksamhet.
Du har goda ledaregenskaper och du har ett ekonomiskt och resultatorienterat synsätt då du tillsammans med restauranggruppchefen kommer att ha ansvar för ekonomi, marknadsföring och försäljning. Arbetet förutsätter god pedagogisk förmåga. Du har förmåga att entusiasmera, inspirera och stödja medarbetarna och är van vid effektiv problemlösning.
Vi förutsätter att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet från såväl arbete inom restaurang som från arbetsledande befattning och även vana av PC. Du har stort intresse för kvalitetsfrågor och vilja att utveckla restaurangernas verksamhet såväl kulinariskt som ekonomiskt.
Arbetstiden är dagtid måndag till fredag, men viss kvällsverksamhet kan förekomma.
Tjänsten kommer tillträdas efter överenskommelse.
Månadslön efter överenskommelse.
Vill du veta mera?
Kontakta restauranggruppchef Ann Dahlgren tel 0708-59 20 59.
Facklig förtroendeman för Unionen är Ann-Charlotte Bäckström, mobil 070-598 73 06.
Välkommen med din ansökan senast 2013-11-17.
Urval och intervjuer sker löpande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot