Biträdande kostchef till äldreomsorgen

Arbetsbeskrivning

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt - med mer än 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge C ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Vikariat, från och med 2014-04-01 till och med 2015-03-31. Heltid

Enhetsbeskrivning
Vi söker en vikarierande biträdande kostchef under cirka ett års tid. Biträdande kostchef ska tillsammans med kostchef leda kostenheten som funnits som oranisation sedan ett år tillbaka och består av de fem tillagningsköken Björnkulla, Rosendalsgården, Stortorp, Tallgården och Västergåden. I kostenheten arbetar cirka 30 kockar, ekonomibiträden och vaktmästare, en biträdande kostchef och en kostchef. På varje tillagningskök finns det en förste kock som planerar, leder och fördelar arbetet i köket. De fem köken tillagar tillsammans cirka 1100 portioner varje dag.

Om arbetet
Vill du vara med och utveckla måltidsupplevelsen för våra äldre?
Ditt uppdrag är att bistå kostchef i arbetet med fortsatt utveckling av kostområdet inom äldreomsorgen. Målet är att verksamheten ska bedrivas med god kvalitet och vara kostnadseffektiv. Kostchef och biträdande kostchef ska tillsammans med medarbetarna fortsätta arbetetet med att samordna rutiner och arbetssätt i syfte att säkerställa en god och likvärdig kvalitet på maten oavsett vilket kök som producerar den. Du har personalansvar för ett tiotal medarbetare som arbetar i kostenhetens största tillagningskök Stortorp och du kommer dessutom att utföra personalarbete åt hela kostenheten, bla. arbete med bemanning. Kostenhetens kök arbetar med kostdataprogrammet AIVO och du kommer att medverka i utveckling av en intern organisation för kostdataprogrammet, i vilken du själv kommer att ingå och medverka i. I ditt uppdrag ingår också att bistå kostchefen i kommunens arbete med livsmedelsupphandlingar.
Tjänsten innebär en del resor inom kommunen.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning samt minst två års erfarenhet av liknande chefsuppdrag inom verksamhetsområdet. Du är väl förtrogen med de lagar som styr verksamheten. Vi vill att du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att leda, inspirera och motivera dina medarbetare och genom det skapa möjligheter till utveckling. Med din struktur, stabilitet och goda samarbetsförmåga strävar du mot resultat och god kvalitet i verksamheten. Vi ser gärna att du har arbetat med kostdataprogrammet Aivo och att du har tidigare erfarenhet av arbete med livsmedelsupphandlingar. Meriterande är också erfarenhet av arbete i upphandling- och uppföljningssystemet BASERA och personalhanteringssystemet HEROMA eller motsvarande system.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Huddinge kommun 0126
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast lön
  • Vikariat, från och med 2014-04-01 till och med 2015-03-31. Heltid Visstidsanställning. Vikariat
  • Publicerat: 27 februari 2014

Liknande jobb


Kiruna kommun söker Kostchef

Kiruna kommun söker Kostchef

28 augusti 2023

Måltidschef

24 augusti 2023

Kostchef

16 augusti 2023

Vegan och vegetarisk kock sökes

4 augusti 2023