OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Sodexo driver all restaurangverksamhet på Elmia som består av lunchrestauranger, á la carte, caféer, butik, konferens, catering, vending & events.
Att jobba hos oss på Elmia innebär stor variation och stora möjligheter. Vissa dagar lagas det mat för 50 personer i köket, andra dagar är det 50 personer som jobbar i köket för att laga mat till tusentals gäster. Hos oss är variationen oändlig och ingen dag är den andra lik vilket ger oss en otroligt attraktiv & inspirerande arbetsplats som kräver ett stort engagemang, ansvar och mycket kreativitet för att säkerställa kvalitén på allt från de små detaljerna till den stora helheten.
Vi ser att du som söker tjänsten ska gilla utmaningar, kunna se helheten, vara flexibel & se möjligheter. Du har självklart ett stort intresse för mat & dryck och är den givna länken i beställningsledet. Du har en hög serviceanda & utpräglad samarbetsförmåga samt är van att leda personal genom små som stora jobb. Kvalité & service är dina ledord.
Som Biträdande chef på Elmia har du tillsammans med platschef ett övergripande ansvar för driften och utvecklingen av restaurangerna under mässor, konferenser, events och kongresser.
I ditt arbete ingår:
• Arbete i driften och att tillsammans med platschef leda arbetet i samtliga våra restauranger
• Personalansvar
• Relationsskapande gentemot kunder, gäster och personal
• Marknadsorienterad
• Utveckla verksamheten positivt
• Säljinriktad
• Målinriktad
• Förmåga till flexibelt och snabbt problemlösande
Du behöver ha flera års gedigen erfarenhet från restaurangbranschen för att lyckas med uppdraget. I din bakgrund finns vana från både ” fine dining” och enklare, mindre arrangemang. Dock läggs tonvikt vid din förmåga att hantera stora arrangemang.
Utbildning är en fördel samtidigt inget krav, det viktigaste är personligheten, att du är glad, positiv, målinriktad och strukturerad. Du är en entusiasmerande ledare, har ett gott sinne för kalkyler och tycker om att infria resultat. Mat och dryck tillhör en av dina stora passioner i livet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning och arbetstid dag/kväll/helg utifrån verksamhetens behov. Lön enligt överenskommelse.
Har du frågor kontakta, Platschef, Ahmed Aly: ahmed.aly@sodexo.com
Hjärtligt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag: 2015-03-30
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee.
Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,