OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Restaurang Mötesplatsen är belägen på Outokumpu Stainless AB i Avesta där vi serverar cirka 200 måltider per dag. Vi har även konferens- och cateringverksamhet. Idag arbetar ett team om fyra personer på restaurangen.
Våra värderingar är Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Du kommer att arbeta i ett företag som står i ständig utveckling och där du ges möjlighet till stor personlig utveckling.
Vi söker dig med goda ledarerfarenheter och förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Du är en glad, positiv och flexibel person som har vilja att förbättra och förändra. Du kan ta egna initiativ, är självgående och kan skapa team.
Som biträdande restaurangchef förväntar vi oss att du:
- har erfarenhet av personalansvar, inköp och ekonomi
- är driven och har lätt för att samarbeta
- vill utveckla verksamheten tillsammans med övriga medarbetare
- har goda datakunskaper
- kunskap inom HACCP
- har minst 5 års erfarenhet
- kan svenska i tal och skrift
- behärskar Microsoft Office-paketet.
Tjänsten avser heltid.
Lön enligt överenskommelse.
Tjänsten ska tillsättas snarast.
Ytterligare upplysningar lämnas av restaurangchef Anette Aronsson, 070-645 58 64 eller anette.aronsson@fazer.com
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, 070-598 73 06, lotta.backstrom@fazer.com
Välkommen att skicka din ansökan snarast, dock senast 2014-03-31.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot