OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Fazer Food Services söker biträdande restaurangchef med bred och gedigen erfarenhet från att leda en sjukhusproduktion. Denna tjänst är 100 % i driften.
Vi på Gävle Sjukhus tillagar dagligen cirka 1330 måltider. Vi har även en restaurang samt beställnings- och konferensservice i huset.
Vi söker nu en biträdande restaurangchef, likväl en god lagspelare, som tillsammans med oss vill vidareutveckla verksamheten inom vårt kontrakt i Gävleborg vilket inkluderar enheterna i Gävle, Sandviken och Bollnäs.
Då en av våra värderingar på Fazer är att alltid sätta kunden i fokus önskar vi att du också värdesätter det med att tänka ett steg längre och har ett genuint kundintresse eftersom vi alltid vill ligga i framkant. Som person är du serviceinriktad, flexibel, noggrann och ansvarstagande. Vi förutsätter att du jobbar efter Fazer Food Services tre värderingar Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Vi förväntar oss att du:
• Har relevant utbildning från branschen och minst 5 års erfarenhet av motsvarande arbete
• Har vana att självständigt leda och utveckla sjukhusproduktion, är ett krav
• Har flerårig erfarenhet av sjukhusproduktion
• Är strukturerad och ansvarsfull, med dokumenterad ledarerfarenhet
• Har lätt för att kommunicera på både svenska och engelska
• Har B-körkort utan anmärkningar
Arbetstiden är heltid på 100 %, schemalagd dagtid 5 dagar i veckan. Viss kvällstid förekommer.
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.
Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med tillträde snarast.
Stämmer detta in på dig är du välkommen att söka tjänsten.
Ansökan och eventuella frågor besvaras av restaurangchef Richard Clausson på: Richard.clausson@fazer.com
Senast 2013-10-18 vill vi ha din ansökan.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot