Biträdande Restaurangchef till Krusenberg Herrgård

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet är vackert beläget på en udde vid Mälarens strand, 15 min söder om Uppsala och 25 min från Arlanda. Verksamheten består huvudsakligen av weekendboende, konferenser och möten, spa, bröllop och festvåning. På Krusenberg Herrgård finns 59 rum samt en bröllopssvit. Vi är ett glatt team som alla jobbar för att våra gäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
I din roll som Biträdande Restaurangchef ansvarar du tillsammans med Restaurangchef för den dagliga driften. Du är med och utformar det befintliga restaurangkonceptet och driver utvecklingen framåt. Schemaläggning, personalplanering, introduktion och utbildning av nyanställda ingår i dina dagliga arbetsuppgifter. Du är också med och coachar ditt team till att bli riktiga kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag!

Vi i teamet på Krusenberg Herrgård värdesätter ett nära samarbete mellan avdelningarna samt med Sabis servicekontor. Du rapporterar till vår Restaurangchef.

Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat

Din profil
Krav för tjänsten

• Du har dokumenterad erfarenhet från liknade tjänst där frukost, lunch, a la carte och bar varit delar av verksamheten
• Du har tidigare erfarenhet av personalplanering
• Du är en god ledare och har ett genuint intresse av människor och service
• Du har ett stort intresse, gedigen kunskap och trendmedvetenhet om mat och dryck
• Du har körkort och tillgång till bil

Meriterande

• Kunskap om kök och matlagning
• Du har jobbat med något av våra system så som Spectra, Quinyx, WaiterAid

Som person ser vi att du är:

• Lyhörd och uppmuntrar till samarbete och engagemang
• Självgående, kreativ och tar initiativ.
• Ansvarsfull, strukturerad och prestigelös i ditt arbete
• Lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer
• Du brinner för mat, dryck och service

Vi erbjuder dig
En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler med ett glatt team som stöttar och hjälper varandra. Sabis är ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetstider är varierande dagtid, kvällar och helger. Vid frågor om tjänsten kontakta Restaurangchef Mariella Freding på mariella.freding@krusenbergherrgard.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!
Besök gärna www.krusenbergherrgard.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 mars 2022
  • Ansök senast: 11 april 2022

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024