OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är trygg i en professionell arbetsledande roll och vill vara del i ett team som ständigt förädlar och utvecklar vår produkt för att bli ännu bättre. Du är van vid att hålla många bollar i luften, är positiv och har en stark förmåga att leda personal. Du är lösningsorienterad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt tänk.
Rollen innebär
· Hovmästare för kvällsverksamhet
· Helgtjänstgöring
· Gästhantering och kommunikation med externa samt hotellets gäster
· Arbetsledning för kvällspersonal samt bartender
· Driva försäljning och gästnöjdhet
· Budget- och beställningsansvar samt personalplanering
· Stötta andra avdelningar vid behov
· Följa uppsatta mål gällande livsmedelslagar samt standards inom Marriott
· Tillsammans med Food & Beverages avdelningen utveckla och förbättra vår produkt
Den vi söker har
· Erfarenhet av liknande befattning inom hotell (minst 1 år)
· Brinner för att ge god service
· God kännedom både när det gäller mat, vin och övriga drycker
· Goda ledaregenskaper och ordningsam
· Har ett ekonomiskt tänk och erfarenhet för att få god ekonomi i matsalen
· Positiv inställning och förmåga att entusiasmera medarbetare och kollegor
· Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Det här är en tillsvidareanställning.
Vi ingår i den internationella hotellkedjan Marriott International och restaurangen ligger i anslutning till Courtyard by Marriott Kungsholmen i Stockholm.
Skicka ditt CV och personliga brev till oss senast 29 feb 2020.
Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Kontaktpersoner på detta företaget
Head Chef Ulrika Ingelman
084413100
Head chef Ulrika Ingelman
08-4413156
0709772789