OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är trygg i en professionell arbetsledande roll och vill vara del i ett team som ständigt förädlar och utvecklar vår produkt för att bli ännu bättre. Du är van vid att hålla många bollar i luften, är positiv och har en stark förmåga att leda personal. Du är lösningsorienterad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt tänk.
Rollen innebär
· Hovmästare för kvällsverksamhet
· Helgtjänstgöring
· Gästhantering och kommunikation med externa samt hotellets gäster
· Arbetsledning för kvällspersonal samt bartender
· Driva försäljning och gästnöjdhet
· Budget- och beställningsansvar samt personalplanering
· Stötta andra avdelningar vid behov
· Följa uppsatta mål gällande livsmedelslagar samt standards inom Marriott
· Tillsammans med Food & Beverages avdelningen utveckla och förbättra vår produkt
Den vi söker har
· Erfarenhet av liknande befattning inom hotell (minst 1 år)
· Brinner för att ge god service
· God kännedom både när det gäller mat, vin och övriga drycker
· Goda ledaregenskaper och ordningsam
· Har ett ekonomiskt tänk och erfarenhet för att få god ekonomi i matsalen
· Positiv inställning och förmåga att entusiasmera medarbetare och kollegor
· Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Det här är en tillsvidareanställning.
Vi ingår i den internationella hotellkedjan Marriott International och restaurangen ligger i anslutning till Courtyard by Marriott Kungsholmen i Stockholm.
Skicka ditt CV och personliga brev till oss senast 1 apr 2020.
Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Kontaktpersoner på detta företaget
Head Chef Ulrika Ingelman
084413100
Head chef Ulrika Ingelman
08-4413156
0709772789