Blique by Nobis söker Souschef

Arbetsbeskrivning

Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck. På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, två restauranger, stora och flexibla mötes- och eventlokaler samt en takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar.
Med ena foten i artistiska Vasastan och den andra i växande Hagastaden har vi ett oslagbart läge i en ny och spännande del av Stockholm.
Blique by Nobis har totalt 249 rum varav 50 av dessa är Studios, där gästen bor i en välplanerad, unik lägenhet med fullt utrustat pentry, inkluderat köksutrustning.


Souschef till ARC rooftop

Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck. På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, två restauranger, stora och flexibla mötes- och eventlokaler samt en takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Med ena foten i artistiska Vasastan och den andra i växande Hagastaden har vi ett oslagbart läge i en ny och spännande del av Stockholm. Blique by Nobis har totalt 249 rum varav 50 av dessa är Studios, där gästen bor i en välplanerad, unik lägenhet med fullt utrustat pentry, inkluderat köksutrustning.

 

Vem är vi?
I april 2019 öppnade vi Blique by Nobis på Gävlegatan i nya stadsdelen Hagastaden, ett modernt hotellkoncept om 249 rum, generösa sociala ytor, flexibla event- och mötesmöjligheter, två restauranger, barer, samt en takterrass med utsikt över Stockholm. Här har vi skapat en levande och social mötesplats med starka inslag av arkitektur och design.

Vem är du?
Restaurang Arc är Blique by Nobis pärla, belägen på våning 11 med panoramautsikt över Stockholm. 45 sittplatser inomhus och en storslagen takterrass med lika många matplatser. Vi söker nu en souschef som tillsammans med vårkökschef tar Arc vidare till nästa nivå. Ett plus om du har erfarenhet av det asiatiska köket, men inget krav. Du skall vara stresstålig och ha en genuin passion för matlagning och service.

 

Om tjänsten:
Som souschef på Arc arbetar du nära köksmästaren och övrig personal på Arc, här finns utrymme för idéer och tankar då vi ständigt vill utvecklas. Arcs öppettider är idag måndag till lördag, 16.00-00.00. Tjänsten är främst förlagd kvällstid, med varierat arbete på helger, och hotellets övriga restaurangverksamheter har öppet sju dagar i veckan.

Blique by Nobis ingår i en koncern av flera hotell med restaurangverksamhet, både nationellt och internationellt och vi erbjuder alla våra medarbetare möjligheten att växa och klättra!


Tjänsten är på100% tillsvidare.
Lön enl. ök.


Intervjuer & urval kommer ske löpande varför vi ber dig söka så snart som möjligt. Tillträde så fort vi hittat den rätta!

Vi kommer endast svara ansökningar som möter vår kravprofil.

Vi ser fram emot din ansökan!


Oskar Pettersson, Excecutive Chef

oskar.pettersson@bliquebynobis.se

Kontaktperson

 

Oskar Pettersson, Excecutive Chef

oskar.pettersson@bliquebynobis.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Josefine Edstein, Receptionschef

Pawel Petersén, VD
0705224475
Emelie Alm, Director of inhouse sales
0709 60 22 70

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nobis AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 25 oktober 2022
  • Ansök senast: 25 november 2022

Besöksadress

Stallmästaregården Norrtull
None

Postadress

Box 1616
Stockholm, 11149

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024