OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I fantastiska lokaler i operahusets vackra foajé finns GöteborgsOperans restaurang, en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp.
Sommartid öppnar vi populära Sommarverandan med bästa solläget vid älvens strand. GöteborgsOperans restaurang är Svanenmärkt och ett stort miljöengagemang genomsyrar det dagliga arbetet.
Under restaurangens paraply finns många olika verksamheter. Här serveras lunch på vardagar och à la carte i samband med föreställning, Operabaren med egen meny och vid tillfälle arrangeras större evenemang och banketter.
I rollen som bokningsservice är du också den som möter och välkomnar våra besökare i foajén, du kan svara på enklare frågor och visar besökare till rätta. Vi söker dig som är serviceinriktad, sätter gästens bästa i fokus och som vill vara delaktig i att skapa en fulländad upplevelse för våra restaurang- och operabesökare. Vi erbjuder ett spännande arbete, med bra arbetstider och förmånliga avtal.
Huvudsakliga ansvarsområden
- Att säkerställa bokningar med gästen inför deras besök
- Att uppdatera och skriva ut menyer och skyltar
- Att aktivt sälja in restaurangverksamhetens utbud
- Att aktivt kommunicera bokningarna till de berörda avdelningarna
- Att utöva tillsyn i foajén och larma vid behov
Kvalifikationer
2 års dokumenterat arbete inom restaurang eller liknande administrativ tjänst.
Egenskaper
Du gillar att arbeta självständigt i ett högt tempo samtidigt som du har god samarbetsförmåga och är mån om att arbetet fungerar väl i arbetsteamet. Som person är du initiativrik, flexibel och har ett gott humör.
Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag, och Fackförbundet Scen & Films kollektivavtal gäller.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kristina Hauge, Restaurangchef
031-10 82 11
Anna Holm, Personalspecialist
031-10 80 71
Simon Engmalm, Teaterförbumdet
031-10 82 02
Simon Engmalm, Teaterförbundet
031-10 80 00
Restaurangchef Kristina Hauge
Tfn, 031 – 10 82 11
Assisterande restaurangchef Ousainou Mbye
Tfn, 031 – 10 82 15
Restaurangchef Kristina Hauge
031 – 10 82 11