Boulebar Göteborg söker souschef och kockar

Boulebar Göteborg söker souschef och kockar

Arbetsbeskrivning

Sous chef:
Vi söker nu fler medarbetare till vårt team.
Vi söker både sous-chef och kockar.




Som sous chef förväntas du ha åtminstone några års erfarenhet som kock och gärna jobbat i en liknande position tidigare men inget måste. Du jobbar och ansvarar under och med vår kökschef och kommer få varierande arbetsuppgifter som beställningar, en del schemajobb men framförallt förväntas du leda köksteamet under service. Du ska kunna hålla några bollar i luften samtidigt, kunna planera en arbetsdag och ha en positiv attityd och kunna leda ett team på ett positivt och inspirerande sätt. Självklart älskar du att laga mat och du gör det även ganska bra.
Arbetstider framförallt kvällar på vardagar och helger men även prepp dagtid, brunch och lunch vissa dagar finnes.
Heltid och månadslön. Lön efter överenskommelse. Start augusti eller enligt överenskommelse.


Som kock förväntas du ha något års erfarenhet inom yrket men inget måste. Viktigare är att du kan laga mat, är stresstålig och gillar att jobba i team. Grunden på Boulebar ligger i det franska köket men huvudsaken är att du kan laga mat på restaurang.
Arbetet förläggs för det mesta till kvällar både vardagar och helger men vi har också öppet lunch vissa dagar och vi har även brunch på helger.
Heltid eller deltid. Lön enligt överenskommelse. Start augusti eller enligt överenskommelse.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Boulebar Rosenlund Göteborg
  • 4 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 juli 2021
  • Ansök senast: 6 augusti 2021

Postadress

Rosenlundsgatan 8
Göteborg, 41120

Liknande jobb


7 januari 2025

sushi chef

28 december 2024

23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024