OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Boulebar söker medarbetare inom kök och servering - Bazaren februari 2018
Boulebarchef , Barmästare, Bartender, Skiftesledare, Hovmästare, Servis, Runner, Bouleguide, Souschef, Kock, Diskare
Kom och träffa oss på rekryteringsmässan Bazaren 2018!
DATUM:
Torsdag 8 februari, klockan 11:00 - 18:00
Fredag 9 februari, klockan 11:00 - 16:00
PLATS: Kulturhuset Stockholm, Entréplan Studio och Plan 5, Sergels torg
På plats finns ett 50-tal företag som rekryterar inom diverse yrken!
Detta är en rekryteringsmässa för dig som söker jobb inom restaurang,
vård, omsorg, bygg, transport, logistik, lokalvård, sälj, service, ekonomi, juridik,
IT, HR, skola, teknik och det finns även tjänster för ingenjörer inom olika
branscher med mera!
För mer information besök: www.bazar.nu
OBS! Ta med CV och personligt brev.
Välkommen!
UPPDRAGSBESKRIVNING: BOULEBAR MANAGER
Som Boulebar Manager är du budgetansvarig för din enhet och den dagliga driften och Area Manager högra hand och partner.
Att kunna leda ett lag med syftet att nå dina mål är en förutsättning för att du ska lyckas i uppdraget. Vi lägger stort värde i gott ledarskap och ser att det är med rätt ledarskap som vi når våra mål och hjälper medarbetare att växa.
Som Boulebar Manager bör du skapa förutsättningar för att människor i ditt lag växer och tar på sig nya roller och fortsätter och tar egna Boulebars. Vi är beroende av mänsklig tillväxt för att öppna nya arenor.
Som Boulebar Manager leder du den lokala ledningsgruppen. Detta inkluderar köksmästare, bar mästare, boule master och service mästare. Det lokala ledningsgruppens uppdrag är att se till att Boulebar drivs av våra värderingar och koncept, och att du når dina mål.
Team Uppdraget är att vara lönsam, sträva efter personalens fan-level, fylla Boulebar med gäster som blir fans, att du fortsätter fokusera på att vi arbetar enligt våra värderingar och att vi är hållbara över tid.
Att bygga ett serviceinriktat och kostnadseffektivt team tillsammans med din Area Manager. Perfekt schemaläggning och överväldigande service är dina dagliga mål.
Lyckliga medarbetare och stigande Boulebar stjärnor är en produkt av ditt ledarskap. Att du lär dig hur du använder våra verktyg och använder dem för insikter och utveckling. Lyssna på dina kollegor och välkomna feedback som ett sätt att växa.
Led laget på golvet, i tjänst fem dagar i veckan, inte från ett skrivbord.
UPPDRAGSBESKRIVNING SKIFTESMÄSTARE
Leda och utveckla skift-teamet.
Ansvarig för den dagliga verksamheten och att vi når de uppsatta målen.
Leda och fördela det dagliga arbetet.
Tillsammans med skift-teamet leda och förbättra det dagliga arbetet.
Vara en del av det lokala ledningsteamet.
Skift Mästaren ansvarar för att produkterna levereras enligt instruktioner och bästa praxis i företaget. Vid tvivel bör produkt och / eller verksamhet konsulteras. Som servitör värdesätter vi kreativitet och gör det lite extra för varje gäst. Och vi värdesätter din personliga touch på borden så länge det är en värdefull upplevelse för vår gäst.
Egenskaper som vi ser som viktiga hos en Skiftmästare:
Coach(kapten), organisatör, älska människor, vill vinna, älskar siffror (mål), lösningsorienterad, kommunikativ, delegerande, uppföljande, värdskap, modig, helikopterperspektiv.
UPPDRAGSBESKRIVNING SERVISMÄSTARE
Leda servisteamet på en daglig basis, säkerställa god produktkännedom, utveckla sitt team genom utvecklingssamtal och kontinuerlig utbildning, sälja, sätta tydliga mål för sitt team och följa upp. Säkerställa hög kvalitet på service.
Du är ansvarig för att rekrytera servis-personal och Runners. För att hjälpa dig har du Boulebar Manager.
Servismästare ansvarar för att produkterna levereras enligt instruktioner och bästa praxis i företaget. Vid tvivel bör produkt och / eller verksamhet konsulteras. Som servitör värdesätter vi kreativitet och gör det lite extra för varje gäst. Och vi värdesätter din personliga touch på borden så länge det är en värdefull upplevelse för vår gäst.
Egenskaper som vi ser som viktiga hos en servismästare:
Organisatör, inspiratör, gott värdskap. vinnarskalle, lösningsorienterad, delegerande, inkluderande, älskar rutiner, älskar att jobba service, utbildande och kvalitetssäkrande, mentoriserande.
Kompetenser vi ser som viktiga:
God ekonomisk förståelse, kostnads kontrollerande, god kunskap i schemaläggning, sommelier utbildad alternativt god kunskap inom dryck och hantering av mat och dryck, ledarskap, självledarskap, art of boulebar, expert på alla våra produkter. Arbeta metodiskt.
UPPDRAGSBESKRIVNING SERVIS
Leverera hög grad av service (8 av 10) med en hög lägsta nivå enligt våra värderingar och mål.
Du har god produktkännedom kring vår mat och dryck meny och du vet vilken kvalitet vi eftersträvar. Till ditt stöd finns både köksboken och barboken men såklart även dina kollegor och servis etta som är din ledare på plats
Grundläggande Boule-kunskap är viktigt så att du kan ha ett gott samtal med våra gäster om Boule.
Grundläggande kunskap i alkohollagen
Du är ansvarstagande och en viktig lagspelare i teamet och drivs av att ge bra service och upplevelse till våra gäster
Du är delaktig i att nå de satta försäljningsmålen för passet
Som servitör värderar vi kreativitet och gör det lite extra för varje gäst. Och vi värdesätter din personliga touch på bordet så länge det är en värdefull upplevelse för vår gäst.