OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är Bräcke diakoni.
En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?
Bräcke diakoni utökar sin verksamhet under våren 2023 ett kommer då att ha ett helhetsansvar för hemsjukvård, hemrehab, hemtjänsten samt fyra trygghetsboenden i City syd i Linköping. Det ser vi fram emot!
Vi söker nu en drivande och nytänkande kock som ska ansvara för uppbyggnaden av vår köksverksamhet med bas i Ramstorps servicehus. Vi kommer ansvara för tillagning av cirka 165 luncher per dag. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och som har god förmåga att samordna och leda vår verksamhet och vårt team som består ett tiotal medarbetare. Hos oss ges du stora möjligheter att påverka och utvecklas i ditt arbete!
Du är välkommen att börja innan vi tar över våra nya verksamheter. Det finns behov av dig i nuvarande verksamhet och vi ser även att du behöver tid att planera för att det ska bli en bra start i det nya.
ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår förutom att ansvara för lunchtillagning också ett samordnande ansvar för vår köksverksamhet. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att planera matsedlar, specialkost, beställa varor, organisera kylar, frysar samt förråd samt tillkommande administrativa arbetsuppgifter som ansvarig för livsmedelshygien och egenkontroller.
Du har förmåga att leda och motivera medarbetare mot gemensamma mål, skapa engagemang och delaktighet. Du har ett gott bemötande mot våra kunder, är kvalitetsmedveten samt har en vilja och förmåga att hitta nya lösningar när det behövs. Vi söker dig som gör det där lilla extra!
KVALIFIKATIONER
Dokumenterade kunskaper och erfarenhet från självständigt och arbetsledande arbete är meriterande likväl som dokumenterat goda kunskaper om livsmedelshygien, näringslära och specialkost. Du har god datorvana, är ekonomiskt sinnad och har god förmåga till ett helhetsansvar för vår köksverksamhet. Du besitter god initiativförmåga, är noggrann och skapar förtroende och goda relationer, såväl internt som externt. Mat och matlagning ligger dig varmt om hjärtat och du delar vår åsikt om att måltiden är en viktig del av våra kunders vardag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
KRAV
Kockutbildning eller restaurang/livsmedelsprogramutbildning eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Körkort B. Hantera svenska i tal och skrift.
Hos oss möter vi många som är extra känsliga om de drabbas av covid-19. Vi värnar om deras hälsa och vår arbetsmiljö. Bräcke diakoni följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förutsätter därför att du är vaccinerad mot covid-19
Vi ser fram emot att höra från dig! Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
För mer information se www.brackediakoni.se