Brasserie Godot söker Kockar

Arbetsbeskrivning

Om Godot
Vi har som ambition att förena den franska brasserietraditionen med modern matlagning.


På menyn har vi ofta klassiker som, Moules Marinére, Chocroute, Steak frites och ett rikt utbud skaldjur. Eftersom vi ställer höga krav på råvarorna varierar menyn efter tillgång och säsong. I baren har vi en barmeny med både smårätter och middagsalternativ.


Brasserie Godot öppnades 2001 på Grev Turegatan nr 36 med en stor bar. Vårt mål var att öppna ett klassiskt franskt brasserie med stans bästa bar. Ägare av Brasserie Godot är Mattias Rosenbaum och Staffan Svederman. Båda är utbildade sommelierer och har tidigare ägt och drivit PAUS Bar och Kök (1996­2002). Vi söker två duktiga kockar både till varmköket och kallkök, med några års erfarenhet efter utbildning, som gillar att laga bra mat rent och snyggt, men även kan lägga i en högre växel när det krävs. För att passa hos oss är du en ödmjuk, social person med glimten i ögat.


Du skall vara med och jobba aktivt i köket och kunna ta en plats på spis eller kallkök.


Du bör ha minst 3 års erfarenhet av liknande kock jobb.


Ambitionen på Godot är mycket hög vilket innebär att du har ett gediget intresse för matlagning och är arbetsvillig och ambitiös.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: BRASSERIE GODOT STOCKHOLM
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 september 2022
  • Ansök senast: 7 oktober 2022

Postadress

GREV TUREGATAN 36
STOCKHOLM, 11438

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024